Gå til innhold

Fryse opptint ost? HJELP!


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg hadde en 500 gram norvegia ost i fryseren, tok den ut for å tine den, delte den i 2, og tok den ene halvparten ned i fryseren igjen. Var det veldig dumt? Den var ikke 100% opptint, kanskje 60-70%, måtte vente så lenge siden det var umulig å skjære i den når den var frossen og om vi har hele i kjøleskapet blir den dårlig før den blir spist opp..

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Du burde nok i fremtiden dele den opp før du fryser. Om den andre halvdelen er dårlig vet jeg ikke, men du kan jo tine den senere og lukte/smake.

Skrevet

Den blir ikke dårlig av det men kan ha fått frostskader.



Anonymous poster hash: 5c90a...092

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...