AnonymBruker Skrevet 12. august 2014 #1 Skrevet 12. august 2014 Prøver å sette opp et midlertidig budsjett. Vi vil ha noen som dekker bodene, lager maten, serverer maten og rydder opp etter maten. Blir ca 65 til middag. Noen som vil dele hva de brukte på dette...? tenker 3 retters som blir servert, ikke koldtbord (syns det blir så mye roligere i lokalet da, enn om alle går frem og tilbake fra buffeen) Anonymous poster hash: bee9a...697
AnonymBruker Skrevet 13. august 2014 #2 Skrevet 13. august 2014 Det er så veldig varierende. Finn et cateringfirma, så på prisene deres og beregn fra det. De vi skal ha krever ca 100 for forrett,, 100 for dessert, 2-300 for middag. 125 kr timer for personellet. 5 kr for hver service del som brukes (kaffeservice er definert som en del) . Disse var de billigste vi fant området vårt, og de var også de eneste som oppgav priser ink mva. Anonymous poster hash: f8ad5...e88
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå