Gjest Ketchupjenta Skrevet 4. august 2014 #61 Del Skrevet 4. august 2014 Absolutt alt jeg har prøvd å lage ifra Linda Stuhaug sin blogg smaker isende sukrin. Sjokolade kaken jeg lagde ble til gummi, og alle konfektene jeg prøvde ut knasde av de ekle sukrinkornene. Forstår ikke at noen folk liker å bake med masse sukrin. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ketchupjenta Skrevet 4. august 2014 #62 Del Skrevet 4. august 2014 Og ¨sunn¨ marengs! Eggehvite pisket med sukrin. Ååå, brekker meg bare ved tanken! Helt brune ble de! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ketchupjenta Skrevet 4. august 2014 #63 Del Skrevet 4. august 2014 Og en sånn is ifra Kriweb. Sukrin igjen, med egg og noe kakaopulver osv. Alt for luftig, og smakte dritt. Ble jo bare luft! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rapunzel_ Skrevet 4. august 2014 #64 Del Skrevet 4. august 2014 Kom på noe mer: Tomater... Æsj. Kommer aldri til å like det. Kan til nøden spise de små tomatene, men de store med masse gugge inni får jeg helt vondt av. I tillegg hater jeg hasselnøtter. Elsker nesten alle andre typer nøtter, men hvis jeg ved et uhell tygger en hasselnøtt får jeg helt noia og må rett og slett spytte den ut. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Jørild Skrevet 4. august 2014 #65 Del Skrevet 4. august 2014 Hjemmelagde knekkebrød med bare frø. Jeg vet at "alle" lager og elsker det, men herregud. Det smakte og føltes som å spise fuglemat (jeg uttaler meg med kompetanse her, siden jeg forsynte meg av fuglefrøene til nymfeparakittene våre da jeg var liten).Anonymous poster hash: aed9d...d67 Helt enig. Vil kaste opp av tanken. Det slår både tran og lavkarbobrød, som og står høyt på listen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
minister-mio Skrevet 4. august 2014 #66 Del Skrevet 4. august 2014 leverpostei Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Upadiela Skrevet 4. august 2014 #67 Del Skrevet 4. august 2014 Koriander. Uansett om det er bittelite, alt som har værrt i kontakt med koriander er helt helt helt uspiselig. Husker jeg kjøpte meg en dyr, men sunn og stor, salat ved studiestedet mitt, og tok en svææær munnfull. Det smakte zalo. Og jeg måtte kaste resten. Det er visstnok genetisk, det om man liker koriander eller ikke. 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. august 2014 #68 Del Skrevet 5. august 2014 Og ¨sunn¨ marengs! Eggehvite pisket med sukrin. Ååå, brekker meg bare ved tanken! Helt brune ble de! Hvis de ble brune er det fordi du har stekt på for høy varme. Det gjelder ikke bare sukkerfri marengs, men vanlig marengs også. Mine sukkerfrie marengs blir hvite. Lavere varme er trikset. Anonymous poster hash: f75b3...8ef Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. august 2014 #69 Del Skrevet 5. august 2014 Jeg hadde i utgangspunktet bestemt meg for å ikke smake cottage cheese etter å ha jobbet på en lab som sjekker blant annet underlivsprøver, og på halvparten av remissene har legen beskrevet utfloden som "cottage cheese konsistens". I en ekstremt sunn periode bestemte jeg meg for å slutte å være så barnslig og smake ... Men det smakte igrunn ikke bedre enn det jeg hadde sett for meg Anonymous poster hash: c3dcc...4f9 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
pinar Skrevet 5. august 2014 #70 Del Skrevet 5. august 2014 Quinoa! Smaker helt forjævelig! Ellers så syns jeg det er begrenset hvor godt sånne grønne juicer og smoothier er altså.. Jeg elsker nøtter, men klarer IKKE paranøtter, pecannøtter og macadamianøtter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Popc0rn Skrevet 6. august 2014 #71 Del Skrevet 6. august 2014 Jeg elsker nøtter, men klarer IKKE paranøtter, pecannøtter og macadamianøtter. Ikke macadamianøtter? Det er jo de beste nøttene! 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Silverfox32 Skrevet 6. august 2014 #72 Del Skrevet 6. august 2014 Kommer faktisk ikke på noe jeg har smakt som har vært skuffende. Cottage cheese er så godt at jeg kunne erstatta det med riskrem på julaften 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Inwe Skrevet 6. august 2014 #73 Del Skrevet 6. august 2014 Koriander. Uansett om det er bittelite, alt som har værrt i kontakt med koriander er helt helt helt uspiselig. Husker jeg kjøpte meg en dyr, men sunn og stor, salat ved studiestedet mitt, og tok en svææær munnfull. Det smakte zalo. Og jeg måtte kaste resten. Det er visstnok genetisk, det om man liker koriander eller ikke. Genetisk? Mamma kan ikke spise noe som koriander har vært i nærheten av engang, men resten av familien synes koriander er supergodt. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. august 2014 #74 Del Skrevet 6. august 2014 Cottage Cheese er det verste jeg vet. Har prøvd å like siden man elsker det. Smaker ingenting og har konsistens som gammel melk. Makrell i tomat er også helt forferdelig og burde vært forbudt å spises i offentlighet Anonymous poster hash: cf8bc...786 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. august 2014 #75 Del Skrevet 6. august 2014 Fullkornris. Det verste jeg har spist, æsj.Anonymous poster hash: e8223...fe8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vulpes Skrevet 6. august 2014 #76 Del Skrevet 6. august 2014 Genetisk? Mamma kan ikke spise noe som koriander har vært i nærheten av engang, men resten av familien synes koriander er supergodt. At noe er genetisk betyr ikke at absolutt alle barna må arve det, eller at hvis du sliter med noe genetisk så må foreldrene dine også slite med det. 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest energibånd Skrevet 6. august 2014 #77 Del Skrevet 6. august 2014 Gresk yoghurt er helt grusomt! Gresk yoghurt smaker helt fantastisk. Foer klarte jeg ikke aa spise den uten aa tilsette litt frukt\baer eller sukkerfri saft, naa spiser jeg den uten aa tilsette noe som helst. Ellers er jeg ikke saa stor fan av hytteost, tunfisk og mager kesam, forstaer heller ikke hvorfor "alle" er saa glad i skyr, det er noe av det kjedeligste en kan spise. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest sucette Skrevet 6. august 2014 #78 Del Skrevet 6. august 2014 cottage cheese må være noe av det jævligste jeg har smakt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Silverfox32 Skrevet 6. august 2014 #79 Del Skrevet 6. august 2014 Hvorfor ønsker folk å lære seg å spise cottage cheese? Dyrere proteinkilde skal du lete lenge etter. Jeg spiser mye av det fordi jeg synes det er godt, ikke fordi det er nødvendig. Om du skal spise noe du ikke liker bare fordi det er sunt så velg ett billigere alternativ da ihvertfalll 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Upadiela Skrevet 6. august 2014 #80 Del Skrevet 6. august 2014 Genetisk? Mamma kan ikke spise noe som koriander har vært i nærheten av engang, men resten av familien synes koriander er supergodt. Joda, det er visst det. Bare et kjapt googlesøk gav masse treff, her er øverste: http://www.nature.com/news/soapy-taste-of-coriander-linked-to-genetic-variants-1.11398 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå