AnonymBruker Skrevet 20. juli 2014 #1 Skrevet 20. juli 2014 Når dere veier egg, veier dere de med eller uten skall? Man spiser jo ikke skallet, men hvis man feks koker det, skal man veie det rått eller når det er kokt?Anonymous poster hash: efbb0...5ce
Guybrush Skrevet 20. juli 2014 #2 Skrevet 20. juli 2014 Av et hønseeggs totale vekt utgjør skallet ca 11 % i snitt.
AnonymBruker Skrevet 20. juli 2014 #3 Skrevet 20. juli 2014 For kaloritelling og matlagning, skal du veie egget uten skal, dvs. det er spiselig del som oppgis. Anonymous poster hash: a04de...d13
AnonymBruker Skrevet 20. juli 2014 #4 Skrevet 20. juli 2014 Ikke spis eggegulen! Da blir du tjukk! Du er advart. Anonymous poster hash: 079af...585
AnonymBruker Skrevet 20. juli 2014 #5 Skrevet 20. juli 2014 Ikke spis eggegulen! Da blir du tjukk! Du er advart.Anonymous poster hash: 079af...585 Lol. "Eggegulen", også kalt eggeplommen, inneholder mest næring og fettet metter lenge. Spis plommen du, TS.Anonymous poster hash: 51811...991 2
AnonymBruker Skrevet 20. juli 2014 #6 Skrevet 20. juli 2014 Forøvrig pleier jeg aldri å veie egg. 80 kcal per egg, sånn ca. Anonymous poster hash: 51811...991
AnonymBruker Skrevet 20. juli 2014 #7 Skrevet 20. juli 2014 Egg veies uten skall. Anonymous poster hash: 3ed8c...236
AnonymBruker Skrevet 20. juli 2014 #8 Skrevet 20. juli 2014 Når jeg fører regnskapet for dagen så er det mye som blir omtrentlig. Ett egg, en banan, ett stort eple osv. Det er registrert inn på forhånd. Regner med at noen ganger veier det mer, andre ganger mindre, men at snittet er riktig. Men lurt å veie mer i begynnelsen til man lærer :-)Anonymous poster hash: e2fa1...ad0
AnonymBruker Skrevet 20. juli 2014 #9 Skrevet 20. juli 2014 Av et hønseeggs totale vekt utgjør skallet ca 11 % i snitt. Har du regnet på det?Anonymous poster hash: e2fa1...ad0
Guybrush Skrevet 20. juli 2014 #10 Skrevet 20. juli 2014 Har du regnet på det?Anonymous poster hash: e2fa1...ad0 Nope. Forskere har.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå