Gjest smooch Skrevet 25. juni 2014 #1 Skrevet 25. juni 2014 Heisann! Skal ha noen venninner på besøk senere i dag og vil servere dem jordbær og kanskjelitt annen frukt med sjokolade på. Egentlig vil jeg ha en bolle med smeltet sjokolade slik at folk kan velge selv om de vil ha det på eller ikke. Problemet er at jeg ikke har tid til å gå til innkjøp av en sånt fondue-sett. Så lurer derfor på om den er noen anna måte for å unngå at sjokoladen stivner i bolla?
Gjest Badebuksa Skrevet 25. juni 2014 #2 Skrevet 25. juni 2014 (endret) Nei, jeg tror fonduesett er det beste, men det finnes veldig billige typer! Ellers kan du legge frem jordbær uten sjokoladepå, og jordbær du har dyppet på forhånd. Endret 25. juni 2014 av Badebuksa
AnonymBruker Skrevet 25. juni 2014 #3 Skrevet 25. juni 2014 Det jeg har gjort er bare å smelte sjokolade i vannbad. Setter bare skålen over et (fint) askebeger i glass med høye kanter, så holder sjokoladen seg smeltet. Om du ikke har mulighet for det, er det bare å sette skåla i vannbad igjen om den stivner før dere har fått spist opp. Anonymous poster hash: 05063...b5d
AnonymBruker Skrevet 25. juni 2014 #4 Skrevet 25. juni 2014 Det jeg har gjort er bare å smelte sjokolade i vannbad. Setter bare skålen over et (fint) askebeger i glass med høye kanter, så holder sjokoladen seg smeltet. Om du ikke har mulighet for det, er det bare å sette skåla i vannbad igjen om den stivner før dere har fått spist opp. Anonymous poster hash: 05063...b5d Glemte å si at jeg har et telys i askebegeret. Anonymous poster hash: 05063...b5d
Berit Skrevet 25. juni 2014 #5 Skrevet 25. juni 2014 Du kunne hatt skålen på en kaffevarmer, eller f.eks telys som står nedi noe og ha skålenn over telyset. Eller laget frukten på forhånd der noe er med sjokolade på og noe uten. Så kan de forsyne seg med det de ville ha. Så deilig, god idè !
Kvist Skrevet 25. juni 2014 #6 Skrevet 25. juni 2014 Telys blir fort for varmt og vil ødelegge sjokoladen. Jeg har hatt god suksess med å fylle en bolle med mellomvarmt vann og sette sjokoladebollen oppi sånn at den er i kontakt med vannet. 1
Berit Skrevet 25. juni 2014 #7 Skrevet 25. juni 2014 Telys blir fort for varmt og vil ødelegge sjokoladen. Jeg har hatt god suksess med å fylle en bolle med mellomvarmt vann og sette sjokoladebollen oppi sånn at den er i kontakt med vannet. Ja, det har du rett i. Det var lurt med en bolle med varmt vann og sette sjokoladebollen oppi.
Gjest Funky Punk Skrevet 25. juni 2014 #8 Skrevet 25. juni 2014 Men kan du ikke ha noen jordbær allerede dekket med sjokolade og noen jordbær uten? Da kan folk velge, men uansett så regner jeg med at alt blir spist. Jordbær er jo godt uansett
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå