Gå til innhold

Er mødre som legger ut sexye bilder på mammabloggen et godt forbilde?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Jeg tenker blant annet på dette.

Hva når barnet blir såpass stort at det går inn på bloggen selv? Og vokser opp med at det er 'helt normalt' (og til og med "modig" og "revolusjonært") å legge ut halvnakne bilder av seg selv på internett? Hvor lav blir da terskelen for å spre disse bildene av barnet videre til voksne som barnet ikke kjenner?



Anonymous poster hash: f41fd...a8a
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Vampen

Problemet, slik jeg ser det, er at en del av disse unge mammabloggerene ser ut til å blande "sexy" og "tacky softporn". Man kan være mamma og sexy, og det er ikke noe problem at det også kommer fram på bloggen. Dessverre ser mange av bildene som legges ut ut som kleine bilder fra tvilsomme manneblader. Og det er der "forbilde"-greia begynner å skurre litt for min del. Hva ønsker vi å lære unge jenter? At de må stå med rumpa i været og kline puppene i kameralinsa, mens man sender "kom og knull meg"-blikk, for å være sexy?

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg bedømmer en kvinnes egenskaper som mor ut fra andre kriterier enn hvorvidt bildene hennes på bloggen er "for sexy"

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg syns det er merkelig å ville fremstille seg selv på den måten. Kan man ikke være sexy med klær? Enig med Vampen over her ang dette med sexy/tacky.

Jeg lurer på hvordan det skal gå med alle disse menneskene som vi ser i dag med dette voldsomme eksponeringsbehovet - gjerne skjult bak heiarop som "Jammen jeg må jo få vise meg frem, jeg er jo så stolt av kroppen min, jeg vil at alle skal se jeg er SEXY". :vetikke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...