Try2 Skrevet 29. mai 2014 #1 Del Skrevet 29. mai 2014 Hei Siden det er såå mange fine tips her inne tenkte å prøve meg: Rabarbaen er lagt på sprit (vodka 37 %) og skal ligge i 14 dg el kanskje 3 uker.. Deretter skal rabarbraen siles ut og det skal tilsettes sukker. Så skal det snus hver dag og stå i ca 2 mnd. Så finner jeg i samme oppskrift at man kan legge en kanelstang i glasset. Men det står ingenting om når det skal lägges i.. Er det i de første 14 dagene eller er det etter at rabarbraen er silt? Kommer til å la det stå til jul jeg da. Så lurer jeg på hva jeg skal sile av med? (en gammel tskjorte feks? ) Takker for svar Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/841123-rabarbralik%C3%B8r/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
tøydokka Skrevet 29. mai 2014 #2 Del Skrevet 29. mai 2014 Det hørtes godt ut! Hva med å sile gjennom kaffifilter? Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/841123-rabarbralik%C3%B8r/#findComment-14537783 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Try2 Skrevet 29. mai 2014 Forfatter #3 Del Skrevet 29. mai 2014 takk. Har prøvt det en gang, men synes det gikk veeelig sent. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/841123-rabarbralik%C3%B8r/#findComment-14537890 Del på andre sider Flere delingsvalg…
rouge noir Skrevet 29. mai 2014 #4 Del Skrevet 29. mai 2014 Hei, da jeg forsøkte, la jeg i kanelstangen sammen med rabarbraen, sukkeret og spriten og lot det stå en måned. Vendte på det ett par ganger i uka. Man kan også koke sukkerlake og tilsette etter en måned i stedet for sukker. Alle mine likører har blitt silt med kjøkkenhåndkle, gjerne ett man ikke er veldig glad i, siden noen likører setter farge. Multelikøren ble det en del bunnfall i selv etter dette, så den har jeg måttet dekantere. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/841123-rabarbralik%C3%B8r/#findComment-14537950 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Try2 Skrevet 29. mai 2014 Forfatter #5 Del Skrevet 29. mai 2014 Takk. På første glasset får jeg prøve å legge i kanelstangen etter siling. Har ingen erfraing med kanelstang..Tror du det er greit at den får ligge i glasset til jul, eller vil den gi for mye kanelsmak da? Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/841123-rabarbralik%C3%B8r/#findComment-14537996 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Try2 Skrevet 24. juni 2017 Forfatter #6 Del Skrevet 24. juni 2017 https://garden-living.blogspot.no/2012/06/rabarbra-snaps.html?showComment=1498309442573#c1939721278670025966 Her står alt i glasset i 6.mnd.... Det kan vel ikke stemme eller? Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/841123-rabarbralik%C3%B8r/#findComment-19959913 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. juni 2017 #7 Del Skrevet 25. juni 2017 Du kan kjøpe et sånt klede til saftsil og sile gjennom Anonymkode: 9848b...8c2 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/841123-rabarbralik%C3%B8r/#findComment-19963489 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. juni 2017 #8 Del Skrevet 25. juni 2017 På 24.6.2017 den 15.05, Try2 skrev: https://garden-living.blogspot.no/2012/06/rabarbra-snaps.html?showComment=1498309442573#c1939721278670025966 Her står alt i glasset i 6.mnd.... Det kan vel ikke stemme eller? Hvorfor kan det ikke stemme? Anonymkode: 2498d...775 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/841123-rabarbralik%C3%B8r/#findComment-19964796 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Try2 Skrevet 26. juni 2017 Forfatter #9 Del Skrevet 26. juni 2017 i de fleste andre oppskrifter skal rabarbraen siles av etter 4 uker...Og så skal den stå og godgjøres i 6 mnd http://perlysverden.no/?p=7446 http://godtdrikke.net/hjemmelaget-likor/ osv osv Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/841123-rabarbralik%C3%B8r/#findComment-19969414 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå