Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal lage surmelkskake som det skal være natron i kan jeg erstatte natron med bakepulver ?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Ja, det kan du. 1 ts natron = 2 ts bakepulver

Skrevet

Mange takk nå er jeg redda .

Skrevet

*lister meg nå...*

Trodde det var stor forskjell på bruk av natron og bakepulver, jeg... :klø:

Natron brukes der det er yogurt/kefir eller andre "sure" melkeprodukter...?? :roll:

...ble plutselig veldig usikker... :klø:

Skrevet

Jeg har hørt begge deler, men jeg har erstattet natron med bakepulver mange ganger uten at det har blitt noe dårligere resultat av den grunn. må bare huske å ta det dobbelte av bakepulver.. og gjør du det motsatt, bytter ut bakepulver med natron, så kan det være lurt å røre natron ut i litt væske før det tilsettes i bakverket.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...