Nøste Skrevet 15. juni 2004 #1 Skrevet 15. juni 2004 Skal lage surmelkskake som det skal være natron i kan jeg erstatte natron med bakepulver ?
Gjest 1111 Skrevet 15. juni 2004 #2 Skrevet 15. juni 2004 Ja, det kan du. 1 ts natron = 2 ts bakepulver
Thomasine Skrevet 16. juni 2004 #4 Skrevet 16. juni 2004 *lister meg nå...* Trodde det var stor forskjell på bruk av natron og bakepulver, jeg... :klø: Natron brukes der det er yogurt/kefir eller andre "sure" melkeprodukter...?? ...ble plutselig veldig usikker... :klø:
Gjest 1111 Skrevet 16. juni 2004 #5 Skrevet 16. juni 2004 Jeg har hørt begge deler, men jeg har erstattet natron med bakepulver mange ganger uten at det har blitt noe dårligere resultat av den grunn. må bare huske å ta det dobbelte av bakepulver.. og gjør du det motsatt, bytter ut bakepulver med natron, så kan det være lurt å røre natron ut i litt væske før det tilsettes i bakverket.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå