Gå til innhold

Strikka plagg som ikke er kjerring


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Jeg er 20 år, og har lyst til å utvide garderoben med litt strikka plagg :) De skal strikkes selv.

Jeg har sett litt på andres klær, og på nettet, men jeg synes det meste ser så kjerringaktig ut. Har dere noen forslag til noe litt mer "ungt"? Jeg er ganske så fyldig, så store uformelige gensere ser ikke bra ut på meg. Er på utkikk etter gensere, topper, cardigans og kjoler :)



Anonymous poster hash: 6fd78...acc
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Har du sjekket http://www.pickles.no/? Jeg synes de lager mønstre som både er enkle og fine, med lav kjerringfaktor, i tillegg til at jeg synes de har mange fine farger i en del garn. Er spesielt fan av tweedgarnet og angoraen,fordi jeg liker utseendet på garnet i seg selv, i tillegg til at det er mange fine farger.

Kan linke til noen plagg jeg har strikket, og som jeg liker.

http://www.pickles.no/jackie-o-tee/ Denne bruker jeg masse. Angoragarnet røyter helt utrolig mye under strikking, men det blir bedre når plagget er brukt litt, altså. Har lyst på en til. Nå holder jeg på med denne i samme garn+tweed: http://www.pickles.no/topp-10

http://www.pickles.no/lun-genser Slenger med denne og, selv om den kanskje er litt posete for din smak. Jeg valgte å strikke denne en str. mindre enn vanlig, og angrer ikke på det.

http://www.pickles.no/kjoleliv Jeg strikket denne kjolen i vinter, og den ble fin (og varm!). Livet er jo mer markert på denne enn på en del andre strikkakjoler, noe som automatisk gjør den mindre posete.

Om du er komfortabel med engelske strikkeoppskrifter, så anbefaler jeg deg å søke litt på https://www.ravelry.com/account/login også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Normalfordeling

Du har fått mange gode forslag her. Det er veldig mye som ikke er "kjerring". Jeg får mye inspirasjon fra ulike blogger. Det er faktisk en del relativt unge med strikkeblogger.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Se på bloggen til Hedda Ingeborgvik. Hun har strikket mange kule, cropped gensere i det siste. Vil du ikke ha de så korte, så er det jo bare å strikke mer på lengden. Genserne er inspirert av Skappel-genseren tror jeg, men de Hedda strikker er ikke like posete og mer feminine syns jeg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...