AnonymBruker Skrevet 10. mai 2014 #1 Del Skrevet 10. mai 2014 Når man jobber som frokostvert/vertinne på hotell, hvordan er vaktene? Når begynner man på jobb og hvor lange er vaktene? Hva gjør man? Setter ut maten og rydder? Skjønner at det er forskjell fra arbeidsplass til arbeidsplass. Anonymous poster hash: a2149...e4d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. mai 2014 #2 Del Skrevet 10. mai 2014 Aner ikke, men regner med at man forbereder frokosten, setter den ut, passer på å fylle på der det blir tomt, rydder inn, tar oppvasken og vasker bordene. Anonymous poster hash: 04199...ee4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. mai 2014 #3 Del Skrevet 10. mai 2014 Det er litt ulike vakter for man trenger ikke like mange før og etter som under servering. Det er mange som har korte dager, så det er nok ikke så lett å få til 100% jobb som frokostvert med mindre man har spesielt ansvar. Dette varierer sikkert fra hotell til hotell etter som om det er lunsj, restaurant etc.Anonymous poster hash: 1738d...59a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå