Gå til innhold

Uvant pizza? (Rekepizza)


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Gjest Estrela

Fant nettopp oppskrift på rekepizza på www.godfisk.no.

Noen som har smakt det? Er det godt?

Er egentlig litt skeptisk til pizza med uvante ingredienser på, er redd for å ødelegge opplevelsen av ekte pizza. :tunge1:

Har sett at noen bruker blåmuggost, ansjos, ananas etc. på pizza... (ikke sammen, da, men likevel)

Ananas på pizza liker jeg IKKE. Ananas er bare god fersk eller hermetisk.

Er det sjans for at rekepizza kan smake godt? Liker reker i alminnelighet.

Hva er den "merkeligste" pizzaen du har spist?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg hare smakt reker på pizza ja, og likte det. Nå finnes ikke jeg kresen i det hele tatt, så jeg er vel egentlig ikke den rette til å svare.

Den merkeligste pizzaen jeg har smakt, hadde pasta oppå bunnen :o

Det må jeg innrømme ble litt feil.

Ellers så har jeg lyst til å smake brunostpizza, som Bluebird la ut for lenge siden. Jeg har bare ikke fått somlet meg til å lage den ennå :sjarmor:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den der brunost-pizzaen må jeg si at jeg er nysgjerrig på.

Reker på pizza? jeg tror ikke jeg ville likt det.. men man kan jo alltids prøve en gang man lager pizza, ha reker på det ene hjørnet og kanskje du får deg en positiv overraskelse :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bluebirds brunostpizza

3 dl vann

50 g gjær

1 ts salt

450 g hvetemel

1/2 dl revet brunost

Fyll:

1/2 kg kjøttdeig

3 ss tomatpuré

2 tomater i tynne skiver

1/4 paprika

150 g champinjong

1/2 løk

3 dl revet brunost

I ovnen i ca. 20 minutter på 180 grader.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Snakk om spesiell pizza, fant en til jeg gitt:

Pizza bianco - med spinat, hvitløk og rosiner (4 porsj.)

Pizzabunn

10 g tørrgjær

250 g hvetemel

2 dl lunkent vann

1/2 ts salt

4 ss olivenolje

1 ss havsalt

Fyll:

350 g vasket spinat

10 g smør

100 g rosiner

3 hvitløksfedd

30 g pinjekjerner

salt og pepper

Pizzabunn:

Bland gjær, vann, salt og olivenolje. Dekk den smidige deigen med plast - heves i 30 minutter. Elt og del i 4. Kjevle ut til runde bunner og legg på smurte plater. Heves ca. 10 min. Pensle med vann, dryss over havsalt. Stekes i 10-12 min ved 200 grader. Avkjøles.

Fyll:

Damp spinaten til den faller sammen. Legg i kjøkkenhåndkle, press ut vannet. Finhakk spinaten. Smelt smøret og fres spinat, rosiner og pinjekjerner. (salt og pepper) Del hver ferdigstekte pizzabunn i 2 (vannrett) Fordel fyllet på bunnene og legg på lokket. Del hver pizza i 4 og server.

Tenkte denne var noe for deg, Mylian :wink: ROSINER! :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest gjesta

Reker på pizza er kjempegodt, men bare reker kan bli litt for mye. Når jeg lager rekepizza legger jeg reker og bacon oppå osten.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Reker og blåskjell på pizza er snadder! Litt bacon og sjampinjong gjør seg sammen med sjømaten!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Peppes har jo en rekepizza, den er snadder!

Tror de rekene er marinert i bl.a. hvitløk og karri først.

Det forhindrer nok den litt klamme smaken av varme reker naturell...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ethereal

Jeg har fortsatt til gode å smake noe på pizza som jeg ikke liker. Jeg synes for eksempel artisjokker, ansjos, fetaost, muggost---you name it! er godt i rette omgivelser.

Men jeg er ikke så glad i "amerikansk" pizza av den typen de kjører på Peppe's og Dolly Dimples.

Den brunostpizzaen høres kjempespennende ut! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg kan ikke fordra reker, så reker på pizza er helt uaktuelt, men merkelig synes jeg ikke det er. Det rareste jeg har spist på pizza var bananskiver. Kanskje ikke så fryktelig rart, men det passet overhodet ikke. :-? Og en jeg kjenner pleier å ha kokt spaghetti oppå pizzaen, veldig merkelig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Gjest Anonymous

Jeg var i Afrika nylig og der spiste jeg sjømatspizza med reker, blåskjell, blekksprut ++ på, og det var kjempegodt! En av de bedre jeg har spist! (Nå skal det nevnes at jeg ikke er så glad i pizza, men desto mer glad i sjømat...)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

det rareste jeg har fått på pizzan var makrell i tomat. det var i sverige

Var det noe godt da? :klø:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...