Gjest Estrela Skrevet 12. juni 2004 #1 Skrevet 12. juni 2004 Fant nettopp oppskrift på rekepizza på www.godfisk.no. Noen som har smakt det? Er det godt? Er egentlig litt skeptisk til pizza med uvante ingredienser på, er redd for å ødelegge opplevelsen av ekte pizza. Har sett at noen bruker blåmuggost, ansjos, ananas etc. på pizza... (ikke sammen, da, men likevel) Ananas på pizza liker jeg IKKE. Ananas er bare god fersk eller hermetisk. Er det sjans for at rekepizza kan smake godt? Liker reker i alminnelighet. Hva er den "merkeligste" pizzaen du har spist?
-Fisken- Skrevet 12. juni 2004 #2 Skrevet 12. juni 2004 Jeg hare smakt reker på pizza ja, og likte det. Nå finnes ikke jeg kresen i det hele tatt, så jeg er vel egentlig ikke den rette til å svare. Den merkeligste pizzaen jeg har smakt, hadde pasta oppå bunnen :o Det må jeg innrømme ble litt feil. Ellers så har jeg lyst til å smake brunostpizza, som Bluebird la ut for lenge siden. Jeg har bare ikke fått somlet meg til å lage den ennå
Gjest 1111 Skrevet 12. juni 2004 #3 Skrevet 12. juni 2004 Den der brunost-pizzaen må jeg si at jeg er nysgjerrig på. Reker på pizza? jeg tror ikke jeg ville likt det.. men man kan jo alltids prøve en gang man lager pizza, ha reker på det ene hjørnet og kanskje du får deg en positiv overraskelse
-Fisken- Skrevet 12. juni 2004 #4 Skrevet 12. juni 2004 *løper ned for å finne brunostpizza oppskriften *
-Fisken- Skrevet 12. juni 2004 #5 Skrevet 12. juni 2004 Bluebirds brunostpizza 3 dl vann 50 g gjær 1 ts salt 450 g hvetemel 1/2 dl revet brunost Fyll: 1/2 kg kjøttdeig 3 ss tomatpuré 2 tomater i tynne skiver 1/4 paprika 150 g champinjong 1/2 løk 3 dl revet brunost I ovnen i ca. 20 minutter på 180 grader.
-Fisken- Skrevet 12. juni 2004 #8 Skrevet 12. juni 2004 Snakk om spesiell pizza, fant en til jeg gitt: Pizza bianco - med spinat, hvitløk og rosiner (4 porsj.) Pizzabunn 10 g tørrgjær 250 g hvetemel 2 dl lunkent vann 1/2 ts salt 4 ss olivenolje 1 ss havsalt Fyll: 350 g vasket spinat 10 g smør 100 g rosiner 3 hvitløksfedd 30 g pinjekjerner salt og pepper Pizzabunn: Bland gjær, vann, salt og olivenolje. Dekk den smidige deigen med plast - heves i 30 minutter. Elt og del i 4. Kjevle ut til runde bunner og legg på smurte plater. Heves ca. 10 min. Pensle med vann, dryss over havsalt. Stekes i 10-12 min ved 200 grader. Avkjøles. Fyll: Damp spinaten til den faller sammen. Legg i kjøkkenhåndkle, press ut vannet. Finhakk spinaten. Smelt smøret og fres spinat, rosiner og pinjekjerner. (salt og pepper) Del hver ferdigstekte pizzabunn i 2 (vannrett) Fordel fyllet på bunnene og legg på lokket. Del hver pizza i 4 og server. Tenkte denne var noe for deg, Mylian ROSINER!
Gjest gjesta Skrevet 12. juni 2004 #9 Skrevet 12. juni 2004 Reker på pizza er kjempegodt, men bare reker kan bli litt for mye. Når jeg lager rekepizza legger jeg reker og bacon oppå osten.
Brunhilde Skrevet 12. juni 2004 #10 Skrevet 12. juni 2004 Reker og blåskjell på pizza er snadder! Litt bacon og sjampinjong gjør seg sammen med sjømaten!
Gjest 1111 Skrevet 12. juni 2004 #11 Skrevet 12. juni 2004 Tenkte denne var noe for deg' date=' Mylian ROSINER! [/quote'] :o Jeg går og henter rosin-esken jeg..
Elle Melle Skrevet 12. juni 2004 #12 Skrevet 12. juni 2004 Peppes har jo en rekepizza, den er snadder! Tror de rekene er marinert i bl.a. hvitløk og karri først. Det forhindrer nok den litt klamme smaken av varme reker naturell...
Gjest Ethereal Skrevet 12. juni 2004 #13 Skrevet 12. juni 2004 Jeg har fortsatt til gode å smake noe på pizza som jeg ikke liker. Jeg synes for eksempel artisjokker, ansjos, fetaost, muggost---you name it! er godt i rette omgivelser. Men jeg er ikke så glad i "amerikansk" pizza av den typen de kjører på Peppe's og Dolly Dimples. Den brunostpizzaen høres kjempespennende ut!
Gjest Cuddly Skrevet 12. juni 2004 #14 Skrevet 12. juni 2004 De Peppes-rekene, karri-og hvitløksmarinerte, er GODE!
Arkana Skrevet 12. juni 2004 #15 Skrevet 12. juni 2004 Jeg kan ikke fordra reker, så reker på pizza er helt uaktuelt, men merkelig synes jeg ikke det er. Det rareste jeg har spist på pizza var bananskiver. Kanskje ikke så fryktelig rart, men det passet overhodet ikke. :-? Og en jeg kjenner pleier å ha kokt spaghetti oppå pizzaen, veldig merkelig.
Gjest Poirot Skrevet 12. juni 2004 #16 Skrevet 12. juni 2004 Den rareste er vel thai chicken fra Peppes, med koriander, sataysaus og peanøtter. Nam!
Gjest Anonymous Skrevet 12. juni 2004 #17 Skrevet 12. juni 2004 Jeg var i Afrika nylig og der spiste jeg sjømatspizza med reker, blåskjell, blekksprut ++ på, og det var kjempegodt! En av de bedre jeg har spist! (Nå skal det nevnes at jeg ikke er så glad i pizza, men desto mer glad i sjømat...)
Bridget Jones Skrevet 12. juni 2004 #18 Skrevet 12. juni 2004 det rareste jeg har fått på pizzan var makrell i tomat. det var i sverige
-Fisken- Skrevet 12. juni 2004 #20 Skrevet 12. juni 2004 det rareste jeg har fått på pizzan var makrell i tomat. det var i sverige Var det noe godt da? :klø:
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå