Cumulus Skrevet 1. mai 2014 #1 Skrevet 1. mai 2014 Vi har kjøpt oss hytte, og der er det gasskomfyr. Er det noen som har tips til hvilke gryter vi bør skaffe oss? Har lite erfaring med matlaging på gass bortsett fra det året jeg var au pair i England. Da svidde jeg all maten de første ukene... Jeg innbiller meg at alt bør være tykkbunnet, eller hva?
Gjest rådyr Skrevet 3. mai 2014 #2 Skrevet 3. mai 2014 Det spørs jo litt hva man skal lage. Vi har både billige tynnbunnede og jerngryter på hytta. Skal noe kokes på svak varme (f.eks ris eller grøt) har vi en lags plate til å legge oppå blusset, så det blir jevnere og svakere varme.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå