maid Skrevet 27. april 2014 #1 Skrevet 27. april 2014 Skal ha selskap hjemme her om 1 uke. Til hovedrett er det hjort. Jeg ønsker en forrett som er litt eksklusiv. Tips? Står helt fast her.
AnonymBruker Skrevet 27. april 2014 #2 Skrevet 27. april 2014 Kongekrabbe. Anonymous poster hash: 49817...4f4
AnonymBruker Skrevet 27. april 2014 #3 Skrevet 27. april 2014 Asparges med hollandaise eller beurre blanc med sitron og urter. Gratinerte sjøkreps med feks smør, hvitløk og frisk estragon, hvis du kan få tak i levende sjøkreps. Anonymous poster hash: e4e18...92d
AnonymBruker Skrevet 27. april 2014 #4 Skrevet 27. april 2014 Asparges (gjerne hvit!) med hollandaise Ravioli med soppfyll og smør- og salviesaus Selvrøkt ørret/laks om du har mulighet er morsomt Jordskokksuppe med trøffelolje Noe med løyrom? Anonymous poster hash: a945b...3b4
maid Skrevet 27. april 2014 Forfatter #5 Skrevet 27. april 2014 Asparges (gjerne hvit!) med hollandaise Ravioli med soppfyll og smør- og salviesaus Selvrøkt ørret/laks om du har mulighet er morsomt Jordskokksuppe med trøffelolje Noe med løyrom? Anonymous poster hash: a945b...3b4 Asparges med hollandaise eller beurre blanc med sitron og urter. Gratinerte sjøkreps med feks smør, hvitløk og frisk estragon, hvis du kan få tak i levende sjøkreps. Anonymous poster hash: e4e18...92d Det blir ikke noe med asparges desverre, vet flere som ikke liker det av gjestene våres. veldig synd! Har dere noe annet forslag?Tas i mot med stor takk
AnonymBruker Skrevet 27. april 2014 #6 Skrevet 27. april 2014 Kamskjell er jo godt. Anonymous poster hash: 37eb8...70f
AnonymBruker Skrevet 27. april 2014 #7 Skrevet 27. april 2014 kamskjell Anonymous poster hash: d8a50...901
saradon Skrevet 27. april 2014 #8 Skrevet 27. april 2014 Reker med vafler med laget på mye fløte i røren og med brunost og jorbær.
Aranciata Skrevet 27. april 2014 #9 Skrevet 27. april 2014 Hva med ceviche? Veldig godt og ser veldig pent ut, fine farger, kan serveres i shotglass eller martiniglass. Ellers enig med kamskjell, veldig godt! Eller osters? 1
AnonymBruker Skrevet 27. april 2014 #11 Skrevet 27. april 2014 Kamskjell med mango eller ceviche går liksom ikke sammen med hjort i en meny, synes jeg. Forretten bør ha et nordisk preg hvis det skal passe sammen med hovedretten. Anonymous poster hash: e4e18...92d
Despicable Me Skrevet 27. april 2014 #12 Skrevet 27. april 2014 (endret) Hvitløksgratinert spekeskinke og reker Ingredienser 100 g spekeskinke i strimler 200 g pillede reker 2 dl crème fraîche orginal, 35 % 1 ss sitronsaft 1 ss tørket dill 4 båt finhakket hvitløk 100 g norvegia eller en annen ost 1⁄4 ts pepper 1. Bland alle ingrediensene (utenom osten) i en bolle, fordel massen over i ildfaste små porsjonsformer. 2. Strø ost på toppen og stek på 225 °C i ca. 12-15 minutter. Server med salat og baguette.Lakseruller Gourmet Oppskrift på forretten: 4 posjoner 200 g reker 1 1/2 dl kremfløte 2 ss pepperrot 1 ss hakket dill 1/2 ts sitronsaft Salt Pepper 4 skiver røket laks Sitron Dillkvister Rens rekene og del dem i små biter. Behold noen til pynt. Pisk fløten til krem og smak til med pepperrot, dill, salt og pepper. Fordel fyllet på tallerkenen og rull lakseskivene rundt. Pynt med reker, sitron og dill. Endret 27. april 2014 av Despicable Me
twirlX Skrevet 27. april 2014 #14 Skrevet 27. april 2014 OIaaa- det er hjort! Overså det:P Blomkålsuppe er mitt beste forslag i så fall:-)
AnonymBruker Skrevet 27. april 2014 #15 Skrevet 27. april 2014 dropp asparges det er veldig i vinden og derfor veldig lite eksklusivt Anonymous poster hash: 9b898...7ac 1
AnonymBruker Skrevet 27. april 2014 #16 Skrevet 27. april 2014 snegler Anonymous poster hash: ae22f...58c
AnonymBruker Skrevet 27. april 2014 #17 Skrevet 27. april 2014 Oksehalesuppe Vichyssoise Blinis CarpaccioAnonymous poster hash: efca1...cce
AnonymBruker Skrevet 28. april 2014 #18 Skrevet 28. april 2014 OIaaa- det er hjort! Overså det:P Blomkålsuppe er mitt beste forslag i så fall:-) Ja, blomkålsuppe er jammen eksklusivt. Anonymous poster hash: 37eb8...70f
AnonymBruker Skrevet 28. april 2014 #19 Skrevet 28. april 2014 Hvis man er opphengt i at det skal være eksklusivt ville jeg kikket etter inspirasjon i restaurantmenyer. Det er jo en haug av gode restauranter i Oslo som har menyene sine på nett, og selv om man ikke kan tilberede det teknisk på samme måte kan man i det minste bruke lignende ingredienser. Ekebergrestauranten serverer forresten blomkålsuppe til forrett. :D Anonymous poster hash: d9327...68e
AnonymBruker Skrevet 28. april 2014 #20 Skrevet 28. april 2014 dropp asparges det er veldig i vinden og derfor veldig lite eksklusivt Anonymous poster hash: 9b898...7ac "I sesong" tenker jeg vi sier. Anonymous poster hash: e4e18...92d 4
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå