AnonymBruker Skrevet 26. april 2014 #1 Del Skrevet 26. april 2014 Det her er sikkert et veldig dumt spm, men jeg er vant til å få røde bønner ferdig servert. Når man kjøper røde bønner på boks, er det bare å spise i vei? Kan de spises kaldt eller må de varmes opp? De må ikke legges i vann eller noe først (antar at de allerede ligger i en lake av noe slag?). Takker for svar! Anonymous poster hash: 8570a...890 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. april 2014 #2 Del Skrevet 26. april 2014 Bønner i lake på boks er ekkelt og vassent. Kjøp heller tørkede bønner og kok selv Insisterer du likevel på å ete ufyseligheten, blir de sikkert litt bedre om du skyller dem godt. Anonymous poster hash: ff053...034 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. april 2014 #3 Del Skrevet 26. april 2014 Selv synes jeg sånne julebrune bønner på boks som de har i romjula er de beste.Anonymous poster hash: 111f6...670 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. april 2014 #4 Del Skrevet 26. april 2014 Bønner i lake på boks er ekkelt og vassent. Kjøp heller tørkede bønner og kok selv Insisterer du likevel på å ete ufyseligheten, blir de sikkert litt bedre om du skyller dem godt. Anonymous poster hash: ff053...034 Hvordan skal de kokes da? Anonymous poster hash: 8570a...890 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. april 2014 #5 Del Skrevet 26. april 2014 Hvordan skal de kokes da? Anonymous poster hash: 8570a...890 Jeg legger dem i bløt, og etter noen timers bløtlegging koker jeg dem til de er møre. Jeg bytter vann et par ganger, tar ikke tiden men tar dem når de har konsistens som minner litt om myke nøtter. Kokes de for lenge blir de vasne, og det er ikke godt. Liker litt mer tyggemotstand enn boksbønner i lake. Anonymous poster hash: ff053...034 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. april 2014 #6 Del Skrevet 26. april 2014 Du får kjøpt både tørkede bønner og hermetiske bønner. Tørkede bønner må bløtlegges og kokes, hermetiske bønner kan spises rett fra boksen eller varmes opp under matlaging. Anonymous poster hash: 68eba...f31 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sølvrosen Skrevet 27. april 2014 #7 Del Skrevet 27. april 2014 Bønner på boks bør skylles før du bruker dem, da får du mindre gass. Det gjelder ikke tomatbønner. Tørkede bønner bør bløtlegges minst i minst 8 timer, av samme grunn. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå