AnonymBruker Skrevet 23. april 2014 #1 Skrevet 23. april 2014 Er det noen her som har ei oppskrift på en rømmedressing med hvitløk som kommer veldig nært opp til den rømmedressingen med hvitløk som tine lager (men som ikke er å få kjøpt i butikk)?Anonymous poster hash: e099d...91c
Gjest Gjest Skrevet 23. april 2014 #2 Skrevet 23. april 2014 Hmm, kan en god dressing med hvitløk ja, men ikke den.
AnonymBruker Skrevet 23. april 2014 #3 Skrevet 23. april 2014 Grunnoppskriften er vel rømme, majones og hvitløk. (fersk eller pulver) Krydder etter hva du liker, putt oppi noe syrlig. (sitronsaft/lime) Anonymous poster hash: 77363...460
Gjest Skrevet 24. april 2014 #4 Skrevet 24. april 2014 Hmm, kan en god dressing med hvitløk ja, men ikke den. Det er jeg på utkikk etter . Kanskje du er snill og deler oppskriften?
Gjest Gjest Skrevet 24. april 2014 #5 Skrevet 24. april 2014 Det er jeg på utkikk etter . Kanskje du er snill og deler oppskriften? Majones/chreme fraiche blanding, hvitløk, koriander, lime, salt og pepper.
Gjest Funky Punk Skrevet 24. april 2014 #6 Skrevet 24. april 2014 Majones/chreme fraiche blanding, hvitløk, koriander, lime, salt og pepper. Sånn her jeg lager den og den blir veldig god. Vet ikke om den smaker likt som den som ts nevnte siden jeg ikke har smakt den.
Gjest Skrevet 24. april 2014 #7 Skrevet 24. april 2014 Majones/chreme fraiche blanding, hvitløk, koriander, lime, salt og pepper. Tusen takk! Skal prøves til helgen.
Gjest Gjest Skrevet 24. april 2014 #8 Skrevet 24. april 2014 Sånn her jeg lager den og den blir veldig god. Vet ikke om den smaker likt som den som ts nevnte siden jeg ikke har smakt den. Tusen takk! Skal prøves til helgen. Kult.
Gjest rådyr Skrevet 24. april 2014 #9 Skrevet 24. april 2014 Majones/chreme fraiche blanding, hvitløk, koriander, lime, salt og pepper. Bruker du koriander som i urten eller krydderet? Jeg er glad i begge deler, men smaker er jo ulik.
Gjest Gjest Skrevet 25. april 2014 #10 Skrevet 25. april 2014 Bruker du koriander som i urten eller krydderet? Jeg er glad i begge deler, men smaker er jo ulik. Urten ja.
hjertesukka Skrevet 25. april 2014 #11 Skrevet 25. april 2014 Jeg har en litt annen vri; bruker litt cayennepepper (ikke mye) og bittelitt sukker, for å få en rund og god smak. Ellers bruker jeg rømme og majones, men mye mindre majones enn rømme. Og gjerne litt dill eller vårløk. Bruker å smake meg frem, har ikke oppskrift.
venus_ Skrevet 26. april 2014 #12 Skrevet 26. april 2014 Jeg bruker rømme, litt majones, sitronsaft, hvitløk, salt, pepper, cayennepepper og evt litt gressløk. La den gjerne stå en stund å kjøleskapet før du skal bruke den så smakene setter seg.
AnonymBruker Skrevet 26. april 2014 #13 Skrevet 26. april 2014 Jeg lager rømmedressing av kesam (evt. mager), presset hvitløk, en teskje ketsjup, salt og pepper. Anonymous poster hash: 204df...f93
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå