Gå til innhold

Tips til "havregrøttopping"


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Spiser havregrøt til frokost stort sett hver dag. Lager den kun med havregryn, vann og salt. Så er avhengig av litt smak i det jeg tilsetter, som bær, nøtter etc.

Synes det er kjekt å variere og prøve nye smaker. Så lurer på hva dere liker å ha på havregrøten, evt hva var ikke godt.

Prøver å kjøre en sunn frokost men er jo som kjent lørdag en dag i uka så kom gjerne med mer usunne ideer også. ( havregrøt med hakka yoghurtnøtter og sjokoladenøtter er nyyyydelig hehe)

Anonymous poster hash: b4824...f83

Anonymous poster hash: ef7f5...60b

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Når jeg skal være sunn har jeg oppi en spiseskje eller to med cottage cheese + bær/frukt og kanel. Synes det er kjempegodt og det samme synes jenta mi på 2,5 år.



Anonymous poster hash: 77300...daf
AnonymBruker
Skrevet

Spiser havregrøt til frokost stort sett hver dag. Lager den kun med havregryn, vann og salt. Så er avhengig av litt smak i det jeg tilsetter, som bær, nøtter etc.

Synes det er kjekt å variere og prøve nye smaker. Så lurer på hva dere liker å ha på havregrøten, evt hva var ikke godt.

Prøver å kjøre en sunn frokost men er jo som kjent lørdag en dag i uka så kom gjerne med mer usunne ideer også. ( havregrøt med hakka yoghurtnøtter og sjokoladenøtter er nyyyydelig hehe)

Anonymous poster hash: b4824...f83

Anonymous poster hash: ef7f5...60b

Drikker du melk ved siden av havregrøten? For at kroppen skal nyttegjøre seg proteiner fra kornmat, må man spise eller drikke melkeprodukter sammen med kornet.

Dersom du ikke bruker melk, er brunost på havregrøten et ypperlig alternativ som jeg har prøvd selv

Anonymous poster hash: 4f1fe...6b1

AnonymBruker
Skrevet

Rosiner

Anonymous poster hash: c6399...74d

AnonymBruker
Skrevet

Rosiner, banan, eple, CC, kanel, sukker?



Anonymous poster hash: 12a4a...20e
AnonymBruker
Skrevet

Jeg legger havregrøten på en "seng" av frosne blåbær og topper med vaniljekesam og hakkede mandler. Blåbærene tiner fort.

Ellers bruker jeg å kutte tørket frukt, feks aprikos sammen med hakkede mandler og revet kokos.



Anonymous poster hash: 36628...d3e
  • Liker 2
Skrevet

Kanel og smør.

Yoghurt er og godt på. Jeg koker opp grøten med melk, og tilsetter gjerne noe linfrø og andre frø/korn.

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Banan

Rosiner

Nøtter

Bær

Rabarbra(høres kanskje sært ut,men det er godt)

Litt mer usunt hvis du tenker kalorier så er faktisk brunost godt ;)



Anonymous poster hash: 10473...803
Skrevet

Jeg tåler ikke melk og lager grøten med soyamelk med vaniljesmak, utrolig digg! Jeg har også ofte hakkede epler eller pærer i grøten, og topper den med peanøttsmør. Til helgen har jeg lønnesirup på :popcorn:

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Peanøttsmør :D

Anonymous poster hash: ff12d...2ac

AnonymBruker
Skrevet

Min havregrøt består av havregryn, melk, vann, rosiner, solsikkekjerner, linfrø, litt honning og salt. Tilsetter hakkede valnøtter til slutt. Veldig godt :)



Anonymous poster hash: 18690...db2
Skrevet

Veldig godt å hakke et eple som får koke med (og gjerne kokes litt først) i grøten, og så ha kanel og sukker på toppen.

Skrevet

Dere som bruker cottage cheese, har dere det i eller oppå havregrøten? FIkk lyst til å prøve.

Vanligvis bruker jeg eplebiter, rosiner, mandler og kanel oppå.

AnonymBruker
Skrevet

Bruker kalorifri pannekakesirup, kanel og sukrin. :) Veeldig godt, men samtidig veldig søtt :-P



Anonymous poster hash: 1eebd...4ac
  • Liker 1
Skrevet

Bruker eple, rosiner, blåbær, kanel, mandler eller lett syltetøy av noe slag.

AnonymBruker
Skrevet

Dere som bruker cottage cheese, har dere det i eller oppå havregrøten? FIkk lyst til å prøve.

Vanligvis bruker jeg eplebiter, rosiner, mandler og kanel oppå.

Jeg varierer. Noen ganger i,andre ganger oppå

Anonymous poster hash: 10473...803

Skrevet

Havregryn, salt, melk, vann, smør.

Skrevet

Nypeestrakt er både sunt og godt på grøten, masse c-vitaminer :)

Skrevet

Jeg lager med melk, honning, blåbær og kanel:) Honningen gjør den søt uten å bli så kunstig som når man bruker... vel, kunstig søtning:P

  • Liker 1
Skrevet

Koker den på laktosefri melk - blir kjempegod og litt søtere på smak. Spiser alltid med litt cc, eple og rosiner og eventuelt kanel.

Andre versjoner som er gode er kakaopulver og banan, raspet gulrot og kremost (philadelphia) mikset med sukrin eller sukker (som kremostglasur) , eller en fantastisk god jeg prøvde for litt siden; sukker, sitronsaft og valmuefrø:D

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...