AnonymBruker Skrevet 8. april 2014 #1 Skrevet 8. april 2014 Når man sletter og blokkerer noen på Snapchat, vil jeg da forsvinne fra deres "venneliste", eller vil vedkommende fortsatt ha mulighet til å se hvem jeg sender mest snaps til?Anonymous poster hash: ec07a...8ee
Gjest Gjest Skrevet 8. april 2014 #2 Skrevet 8. april 2014 Når man sletter og blokkerer noen på Snapchat, vil jeg da forsvinne fra deres "venneliste", eller vil vedkommende fortsatt ha mulighet til å se hvem jeg sender mest snaps til?Anonymous poster hash: ec07a...8ee Ja, tror det ja.
anxiety Skrevet 9. april 2014 #3 Skrevet 9. april 2014 Når man sletter og blokkerer noen på Snapchat, vil jeg da forsvinne fra deres "venneliste", eller vil vedkommende fortsatt ha mulighet til å se hvem jeg sender mest snaps til?Anonymous poster hash: ec07a...8ee Ja du vil forsvinne, og de kan ikke se hvem du sender til.
AnonymBruker Skrevet 9. april 2014 #4 Skrevet 9. april 2014 Men kan andre se hvem man sender snap til? Anonymous poster hash: 7445c...b4a
AnonymBruker Skrevet 19. september 2014 #5 Skrevet 19. september 2014 Drar opp igjen den tråden her jeg. Skulle blokkere noen, men haket de ut som venner først. Nå klarer jeg ikke å velge blokkering. Jeg skulle antakelig blokkert først, men jeg kan jo ikke adde de igjen og så blokkere, da vil de jo få beskjed om at jeg har lagt de til? Anonymous poster hash: fd6ed...473
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå