AnonymBruker Skrevet 24. mars 2014 #1 Skrevet 24. mars 2014 Hva bruker dere det til? Anonymous poster hash: 628d2...8e1
Ike Skrevet 24. mars 2014 #2 Skrevet 24. mars 2014 Jeg bruker det når jeg lager asiatisk mat, dvs stort sett thai og indisk.
kills Skrevet 24. mars 2014 #3 Skrevet 24. mars 2014 Bruker det i mat jeg ønsker å sette en litt sterkere smak på, men er mer glad i bruke fersk chili. Den er utmerket å bruke til chilimajones da, bare å blande ut med majones, enten kjøpt eller hjemmelaget.
AnonymBruker Skrevet 24. mars 2014 #4 Skrevet 24. mars 2014 Alt! Supper, gryter, marinader, salsa etc. Anonymous poster hash: 4ad13...f22
AnonymBruker Skrevet 24. mars 2014 #6 Skrevet 24. mars 2014 F.eks når jeg lager kylling og grønnsaker i kokosmelk, da gir den litt ekstra piff.(har barn, så kan ikke bruke for mye sterkt i maten, da vil de ikke ha)Anonymous poster hash: ca2be...948
AnonymBruker Skrevet 25. mars 2014 #8 Skrevet 25. mars 2014 FalaffelAnonymous poster hash: 2e63b...471
Edie Skrevet 25. mars 2014 #9 Skrevet 25. mars 2014 Lager superenkel dressing. Blander sambal oelek med kesam.
Butter Skrevet 25. mars 2014 #10 Skrevet 25. mars 2014 Bruker det av og til i wok. Ellers er det godt i denne kyllingsalaten: Majones og rømme blandes. Tilsett paprika og vårløk (i biter). Bland. Tilsett deretter kylling. Ha i sambal oelek etter smak. Evt litt sitron, salt og pepper. Serveres på sandwich, i pita med grønnsaker eller i en grønn salat.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå