Gå til innhold

Moped (scooter) anbefaling


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Hei.

Tenkte jeg skulle kjøpe med en scooter slik at vi har et ekstra kjøretøy når f.eks mannen min skal være hjemme med sykt barn og trenger bilen. Mannen min jobber nærme hjemmet så han trenger ikke bil til vanlig så føler det blir bortkastet med en ekstra bil stående til slike dager.

Har tittet litt rundt, men blir ikke noe særlig klok. Litt skeptisk til å kjøpe brukt for jeg er redd for å betale for mye eller ende opp med noe herk som ender med å gi ekstra kostnader i reparasjoner etter kort tid.

Noen som har anbefaling til scooter som er bra og gjerne ikke veeldig dyr?

Anonymous poster hash: d916c...ad9

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 7 måneder senere...

Fortsetter under...

Vil benytte anledningen siden jeg ikke finner ut hvordan jeg legger ut egen tråd. Jeg har så absolutt hatt negative opplevelser med å kjøpe helt ny og ubrukt scooter. Den ble ødelagt iløpet av under en måned. Og hat vert på verksted i 2mnd. Scooteren min er kjøpt hos Lieds verktøy, ålesund,

Først fekk eg ein lånescooter, så viste det seg at den hadde samme problem, så da fikk jeg en ny lånescooter, greit nok det. Lånescooteren jeg nå har fått er mye dyrere i drift enn den jeg kjøpt i første om gang.

Etter en måned prøvde de å levere tilbake scooteren. Men da de viste meg den var ingenting fikset av det jeg sa var ødelagt(treig start og mye fusking, løs bremse). Så jeg ba dem fint sende tilbake scooteren på reperasjon. Deretter ringte jeg en del for det er ikke normalt at en helt ny scooter skal ha så mye problemer, da kunne de fortelle meg at det var forgasseren det var noe feil med, men er dette vanlig på en ny scooter? Det har nå gått over to måneder og jeg har enda ikke fått tilabake scooteren. Hva skal jeg gjøre med dette?

Jeg har blitt møtt av mye frekk og dårlig kundeservice. For min del ville jeg heller ha kjøpt en brukt scooter.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjøper man brukt og den er riktig innkjørt kan man gjøre et bedre kupp enn å kjøpe ny. Jeg synes Vespa er fine og den er billigere i drift og mer miljøvennlig.

http://www.vespa.no/index.php?id=16520&tx_ttnews[tt_news]=472&cHash=04dba95b6e9a588636eab531fd8c311c

http://www.vespa.no/index.php?id=16520&tx_ttnews[tt_news]=632&cHash=217b674619e6cbacb92af30538e24ac5

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Merke har nok mye å si! Finnes mye ræl fra Kina. Går man for Vespa, suzuki, Honda, Yamaha eller andre store, kjente merker er nok risikoen lavere.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...