Gjest Funky Punk Skrevet 12. mars 2014 #1 Skrevet 12. mars 2014 Noen som har noen tips til paifyll? Gjerne noe som er vanlig å ha i kjøkkenskap/fryser. Har en kokebok med paioppskrifter, men det er nesten bare ingredienser som ikke er vanlige, for meg iallefall, å ha liggende til enhver tid.
Gjest Funky Punk Skrevet 12. mars 2014 #3 Skrevet 12. mars 2014 Gjerne salte retter. Altså ikke desserter,men mer til middag eller lunch
AnonymBruker Skrevet 12. mars 2014 #4 Skrevet 12. mars 2014 Jeg steker alltid litt ekstra kjøttdeig når jeg lager taco og så lager jeg tacopai dagen etter. Da bruker jeg rester fra tacoen (kjøttdeig, løk, mais, bønner osv.) og blander dette med et par dl creme fraiche. Strør over revet ost. Du kan sikkert gjøre dette med alle slags middagsrester. Anonymous poster hash: 6a418...f39
Gjest Funky Punk Skrevet 12. mars 2014 #5 Skrevet 12. mars 2014 Okey, så ingen eggeblanding? Har ikke tenkt på pai uten det, og her elsker både jeg og mannen taco, så det skal testes ut ja
Pepperbiff Skrevet 12. mars 2014 #6 Skrevet 12. mars 2014 Jeg henger meg på denne. Prøvde den ferdigpaien i butikken forleden, og forelsket meg helt! Ønsker å (prøve) lage noe selv
AnonymBruker Skrevet 12. mars 2014 #7 Skrevet 12. mars 2014 Okey, så ingen eggeblanding? Har ikke tenkt på pai uten det, og her elsker både jeg og mannen taco, så det skal testes ut ja Nei, ikke egg. Jeg brukte forresten lett creme fraiche sist, den ble kjempegod. Tacopai er nam! Anonymous poster hash: 6a418...f39
Gjest Funky Punk Skrevet 12. mars 2014 #8 Skrevet 12. mars 2014 En helt ny verden åpnet seg for meg nå tror jeg Plutselig har jeg enda en måte å bruke middagsrester på 1
mercury_ Skrevet 12. mars 2014 #9 Skrevet 12. mars 2014 Vet ikke om dette er noe du pleier å ha hjemme (jeg har alltid det). Frossen spinat (300g) (du tiner den og så presser du ut vannet gjennom en sil), soltørkede tomater som du kutter opp i mindre biter og fetaost i terninger. Først steker du litt løk til den er myk, så har du i spinaten og det andre, pluss salt og pepper. Ha det over paibunnen. Så blander du tre egg og ca 2 dl fløte eller melk og har over fyllet. Kjempegodt med en god salat til!
Gjest Funky Punk Skrevet 12. mars 2014 #10 Skrevet 12. mars 2014 Pleier å ha alt bortsett fra soltørkede tomater, men det er jo noe jeg kan kjøpe og ha stående (for det er vel ikke så ferskvare at det går ut på dato i løpet av en uke?) Den oppskriften hørtes veldig god ut. Takk
DysterPytten Skrevet 12. mars 2014 #11 Skrevet 12. mars 2014 Blir ikke paien veldi løs uten eggeblandingen?
AnonymBruker Skrevet 12. mars 2014 #12 Skrevet 12. mars 2014 Blir ikke paien veldi løs uten eggeblandingen? Nei, jeg skrev jo at den blir kjempegod! Det er bare creme fraiche og ost på toppen. Jeg prøver ikke å lure noen til å lage mislykka pai. Anonymous poster hash: 6a418...f39 3
AnonymBruker Skrevet 12. mars 2014 #13 Skrevet 12. mars 2014 Jeg lager "tacopai" Fyllet er 1 pk karbonadedeig - stekt som normalt sammen med 1/2 løk og tilsatt tacokrydder.(Følg anvisning på pakken) Så tilsetter jeg 1-2 bokser hakka tomater og lar dette surre til det ikke er så mye vann igjen. Tar dette opp i paibunnen, så tilsetter jeg gjerne noen cherrytomater, så en boks creme fraice med litt majones, salt og pepper. Ost på toppen. Stekes ved 210 grader i ca 20 min. Serveres med salat og tortilla chips. Anonymous poster hash: 6ef00...806
AnonymBruker Skrevet 12. mars 2014 #14 Skrevet 12. mars 2014 Jeg lager "tacopai" Fyllet er 1 pk karbonadedeig - stekt som normalt sammen med 1/2 løk og tilsatt tacokrydder.(Følg anvisning på pakken) Så tilsetter jeg 1-2 bokser hakka tomater og lar dette surre til det ikke er så mye vann igjen. Tar dette opp i paibunnen, så tilsetter jeg gjerne noen cherrytomater, så en boks creme fraice med litt majones, salt og pepper. Ost på toppen. Stekes ved 210 grader i ca 20 min. Serveres med salat og tortilla chips. Anonymous poster hash: 6ef00...806 Skal det være deig under, eller har denne paien ingen deig Høres godt ut! Anonymous poster hash: d0ad3...c3e
AnonymBruker Skrevet 12. mars 2014 #15 Skrevet 12. mars 2014 Er det ikke noe bunn? Vurdere å lage denen paien i dag Anonymous poster hash: d0ad3...c3e
Gjest Funky Punk Skrevet 12. mars 2014 #16 Skrevet 12. mars 2014 Det står at det skal legges oppi paibunnen Her skal det definitivt lages tacopai til helgen
AnonymBruker Skrevet 12. mars 2014 #17 Skrevet 12. mars 2014 Det står at det skal legges oppi paibunnen Her skal det definitivt lages tacopai til helgen Jeg også Anonymous poster hash: d0ad3...c3e
Gjest constance90 Skrevet 12. mars 2014 #18 Skrevet 12. mars 2014 Egg pisket med vann og litt melk, picnic skinke, brokkoli og løk. Krydder og så ost på toppen 2
Teriyaki Skrevet 12. mars 2014 #19 Skrevet 12. mars 2014 Denne må jeg ha på mine innlegg! Har lenge tenkt på å lære meg å lage pai. Tacopai hørtes kjempegodt ut!
Gjest Genic Skrevet 12. mars 2014 #20 Skrevet 12. mars 2014 Egg pisket med vann og litt melk, picnic skinke, brokkoli og løk. Krydder og så ost på toppen Uff, piknikskinke er fælt. Hvorfor ikke bruke ordentlig skinke?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå