Gå til innhold

Asiatere


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Hvordan kan man se forskjellen på en kineser, vietnameser og en japaner??



Anonymous poster hash: be86e...acf
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Lett.

Vietnamesere er mer mørke eller "gule"da. Kinesere har smalere øyne enn japanere. Man kan klart se forskjell på en vietnameser og en japaner. Japanere er lysere, men ikke lysere enn kinesere så japanere og kinesere er ganske like bortsett fra øynene.

Er det navn så er det ganske lett å vite hvor de enkelte er fra.

Kinesere er som regel no a la ho li king,hai lee yan osv. Japanere er soyomata koronata og vietnamesere er mer nguyen tran e.l

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest pærecider

Kinesere er mer vanskelig å finne, siden de ikke er et folkeslag, men hundrevis av etniske grupper. Nord i landet er de ganske høye og kraftige, drar du lenger nordover mot Indre Mongolia er de som regel rundere og flatere i ansiktet, smale øyne. Men sør i landet er mange lavere av vekst. Men generelt, mer runde i ansiktet. HongKong kinesere er lysere i huden enn folk i Fastlandskina. Japanere er ofte lave og mer spedbygd, lysere i huden og kantete i ansiktet. Det bør og nevnes at også sørøstasiater syns det er vanskelig å skille mellom de ulike nasjonalitetene, basert på ansikttrekk.det er litt som om vi skulle plukke ut polakker, svensker, franskmenn og andre europeere i en stor gruppe, man gjetter kanskje riktig noen ganger, men bommer oftere. Man kan lettere skjelne mellom kinesere og japanske kvinner basert på hvordan de kler seg og oppfører seg. Det jeg nevner er veldig generelt, og viser at det ikke alltid er utseendet som avgjør. Bodde i Beijing sammen med noen japanere og kinesere, og for å si det slik, hun som så mest 'kinesisk' ut kom fra Japan.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det heter asiater. Ikke "asiatere". En asiat, flere asiater. Ikke "en asiater, flere asiatere".



Anonymous poster hash: 93520...cf3
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...