Gjest Anonymous Skrevet 27. mai 2004 #1 Skrevet 27. mai 2004 Datteren min har bursdag på mandag og jeg er elendig til å bake, så jeg håper at noen her kan hjelpe med en oppskrift på verdens beste og enkleste sjokoladekake :-) Andre gode tips til ting man kan bake taes imot med takk, er egentlig lei sjokoladekake men det er jo et must :-) ( ikke bløtkake)
Mette Skrevet 27. mai 2004 #2 Skrevet 27. mai 2004 Væren la inn en, her for en stund siden, kjempe lett og lage pluss den er kjempe god. Sitter nå på jobb, men s hvis du leter litt nedover Mat og drikke her så finner du den nok. Lykke til
Mette Skrevet 27. mai 2004 #3 Skrevet 27. mai 2004 Der fant jeg den http://forum.kvinneguiden.no/viewtopic.php...p=661848#661848
Gjest 1111 Skrevet 27. mai 2004 #5 Skrevet 27. mai 2004 Denne kaken er kjempegod og veldig enkel å lage. kalles pinnsvinkake fordi du kan stikke skåldede mandler inn i kaken, slik at det ligner et pinnsvin. Pinnsvinskake Ingredienser: 100 g smør 2 egg 3 dl sukker 1 ½ dl hvetemel 4 ss kakao 1 ½ ts vaniljesukker 1 krm salt Fremgangsmåte: Smelt smør. Visp egg og sukker til eggedosis. Tilsett smeltet smør, hvetemel, kakao, vaniljesukker og salt. Stekes på 160 grader i 30 minutter, i en form med 22 cm i diameter.
Arkana Skrevet 27. mai 2004 #6 Skrevet 27. mai 2004 Denne er enkel og kjempegod, både for voksne og barn. Hvis den mot formodning ikke skulle bli spist opp så kan du fryse den i biter, og når du får skikkelig lyst på kake så tar du dem opp og de tiner på 10-15 minutter. Langpannesjokoladekake 300 g smør/margarin 600 g sukker 3,5 dl melk 4 egg 500 g hvetemel 1 ss vaniljesukker 4 ts bakepulver 3-4 ss kakao 300 g melis 120 g smør/margarin 6 ss sterk kaffe 3 ts vaniljesukker 1 plate smeltet sjokolade Rør smør og sukker hvitt. Rør inn eggene, ett om gangen, deretter melk vekselvis med det tørre. Hell røren i bakepapirkledt langpanne. Stek ved 175 grader på midterste rille i ca 30 minutter. Avkjøl kaken noen minutter i formen. Hvelv den over på rist. Pisk resten av ingrediensene til en glasur som smøres på kaken når den er helt avkjølt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå