Gå til innhold

Trenger hjelp til hvordan steke skinkestek over natta i leirgryte.


Gelica

Anbefalte innlegg

Jeg så et sted (som jeg nå ikke finner igjen) en som hadde stekt surret skinkestek over natten i leirgryte og den ble så mør og saftig at man nesten kunne spise den med sugerør :-)))

Er det noen som vet vet hvor mange grader/timer denne bør stå i ovnen og evt. hvor mye veske man skal ha i leirgryten om den ikke skal være tørr da?

Steken er på ca 2,2 kg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Du finner kanskje noen tips i tråden du laget om det samme i forgårs?

http://forum.kvinneguiden.no/index.php?showtopic=813110

Anonymous poster hash: c22f3...245

Takk for tipset.....Svaret på spørsmålet ditt er nei, det gjorde jeg ikke.

Derfor la jeg inn en ny tråd hvor jeg spesifiserte skinkestek i oppskriften. Beklager om dette ble for mange tråder for deg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...