Gelica Skrevet 20. februar 2014 #1 Del Skrevet 20. februar 2014 Jeg så et sted (som jeg nå ikke finner igjen) en som hadde stekt surret skinkestek over natten i leirgryte og den ble så mør og saftig at man nesten kunne spise den med sugerør :-))) Er det noen som vet vet hvor mange grader/timer denne bør stå i ovnen og evt. hvor mye veske man skal ha i leirgryten om den ikke skal være tørr da? Steken er på ca 2,2 kg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. februar 2014 #2 Del Skrevet 20. februar 2014 Du finner kanskje noen tips i tråden du laget om det samme i forgårs?http://forum.kvinneguiden.no/index.php?showtopic=813110 Anonymous poster hash: c22f3...245 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gelica Skrevet 21. februar 2014 Forfatter #3 Del Skrevet 21. februar 2014 Du finner kanskje noen tips i tråden du laget om det samme i forgårs?http://forum.kvinneguiden.no/index.php?showtopic=813110 Anonymous poster hash: c22f3...245 Takk for tipset.....Svaret på spørsmålet ditt er nei, det gjorde jeg ikke. Derfor la jeg inn en ny tråd hvor jeg spesifiserte skinkestek i oppskriften. Beklager om dette ble for mange tråder for deg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå