AnonymBruker Skrevet 13. februar 2014 #1 Skrevet 13. februar 2014 hei! jeg er igang med å lage lapskaus, og har kjøpt strimlet storfekjøtt. det er så seigt! hvor lenge må slikt kjøtt kokes for å bli ordentlig mørt? Anonymous poster hash: 7e59b...788
Wonders Skrevet 13. februar 2014 #2 Skrevet 13. februar 2014 Ja på lav varme i 3 timer. Enkelt og greit. La det puttre innimellom... 1
AnonymBruker Skrevet 13. februar 2014 #3 Skrevet 13. februar 2014 Tusen takk, Wonders! Anonymous poster hash: 7e59b...788
Sugerøret Skrevet 13. februar 2014 #4 Skrevet 13. februar 2014 småputre til kjøttet faller av beina - pleide modern å si Her småkokes kjøtt i buljongvann i flere timer. Skikkelig snadder mat !! 1
AnonymBruker Skrevet 13. februar 2014 #5 Skrevet 13. februar 2014 småputre til kjøttet faller av beina - pleide modern å si Her småkokes kjøtt i buljongvann i flere timer. Skikkelig snadder mat !! godt råd, men dette var strimlet kjøtt uten bein. takk! Anonymous poster hash: 7e59b...788
AnonymBruker Skrevet 13. februar 2014 #7 Skrevet 13. februar 2014 takk for hjelp, kjøttet ble nydelig tilslutt Anonymous poster hash: 7e59b...788
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå