Gå til innhold

HJELP! Vårruller laget med rispapir


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Jeg har funnet en oppskrift med vårruller laget med rispapir.(skal stekes i ovn)

Har ALDRI laget vårruller før verken med filodeig eller rispapir.

Hva er forskjellen egentlig?

Mine spm er;

1) I oppskriften står det at rispapiret bør være fryst (spiller det noen rolle)

2) Skal rispapiret dyppes i vann?

3) Er det vanskelig å jobbe med rispapir?

3) Kan jeg gjøre klart fyllet som skal i å la det stå til jeg skal begynne å lage vårrullene eller må jeg lage det når fyllet er varmt?

Beklager alle spm, men siden dette er første gang, så er disse tingene greie å vit.

Takker så mye for svar



Anonymous poster hash: 6753d...af9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

1. Jeg har laget en del vårruller av rispapir, men det har aldri vært frosset. Arkene jeg bruker er tørre flak, ser ikke poenget med å fryse dem.

2. jeg dypper dem i varmt vann i ca 8 sekunder, legger dem deretter på et fuktig kjøkkenhåndkle.

3. Jeg syns ikke det. Arkene blir helt myke og slappe, som tynn gummi, men er seige og tåler ganske mye.

4. Vet ikke, jeg har bare laget vårruller som ikke skal steikes etter at de er fylt med risnudler, rå grønnsaker og ferdig stekt kjøtt/sjømat.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Offtopic men hvor kjøper man rispapir? Er det det gjennomsiktige greine? Finnes det eventuelt noe annet å bruke enn rispspir? Synes vårrullene jeg lagde forrige gang ble litt ekle pga det papiret jeg brukte..

Anonymous poster hash: 394e6...7bb

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjøp disse i innvandrerbutikker, mye bedre enn rispapir:spring roll pastry Anonymous poster hash: 7148a...2c7

takk takk, var sånn jeg mente <ahttp://forum.kvinneguiden.no/uploads//emoticons/default_Happy.gif' alt=':)'>

Anonymous poster hash: 394e6...7bb

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

takk takk, var sånn jeg mente :)

Anonymous poster hash: 394e6...7bb

Er dette samme som filodeig og smaker de bedre enn rispapir?

Anonymous poster hash: 6753d...af9

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Rispapir bruker man til vårruller som ikke skal stekes eller varmebehandles, mens den man finner i frysedisken er til å friteres, stekes.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Rispapir bruker man til vårruller som ikke skal stekes eller varmebehandles, mens den man finner i frysedisken er til å friteres, stekes.

Aha, da ble jeg mye klokere.

TUSEN TAKK :-) Da er den de som jeg finner i fryseren jeg skal ha :-)))

Anonymous poster hash: 6753d...af9

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Crazycatlady

Det finnes to forskjellige ja.

En type som er fryst og en annen som er tørre.

De som er fryst pleier jeg å ta opp og lar de ligge i en halvtime ca.

Bruk et fuktig kjøkkenhåndkle og legg de på det. Ta de ut av pakken. Da blir det enklere å få dem fra hverandre og brette dem sammen :)

Fyllet kan du gjøre klart før ja, men gjør ikke noe om det er varmt.

Pleier å lage sånne i ovn selv og det blir kjempegodt.

Endret av Crazycatlady
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Yummi, vårruller! :)

Hvordan dip pleier dere å bruke ved siden av? Gode oppskrifter på dipper mottas med stor takk! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...