AnonymBruker Skrevet 31. januar 2014 #1 Del Skrevet 31. januar 2014 Jeg har funnet en oppskrift med vårruller laget med rispapir.(skal stekes i ovn) Har ALDRI laget vårruller før verken med filodeig eller rispapir. Hva er forskjellen egentlig? Mine spm er; 1) I oppskriften står det at rispapiret bør være fryst (spiller det noen rolle) 2) Skal rispapiret dyppes i vann? 3) Er det vanskelig å jobbe med rispapir? 3) Kan jeg gjøre klart fyllet som skal i å la det stå til jeg skal begynne å lage vårrullene eller må jeg lage det når fyllet er varmt? Beklager alle spm, men siden dette er første gang, så er disse tingene greie å vit. Takker så mye for svar Anonymous poster hash: 6753d...af9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
cassio Skrevet 31. januar 2014 #2 Del Skrevet 31. januar 2014 1. Jeg har laget en del vårruller av rispapir, men det har aldri vært frosset. Arkene jeg bruker er tørre flak, ser ikke poenget med å fryse dem. 2. jeg dypper dem i varmt vann i ca 8 sekunder, legger dem deretter på et fuktig kjøkkenhåndkle. 3. Jeg syns ikke det. Arkene blir helt myke og slappe, som tynn gummi, men er seige og tåler ganske mye. 4. Vet ikke, jeg har bare laget vårruller som ikke skal steikes etter at de er fylt med risnudler, rå grønnsaker og ferdig stekt kjøtt/sjømat. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 31. januar 2014 #3 Del Skrevet 31. januar 2014 Offtopic men hvor kjøper man rispapir? Er det det gjennomsiktige greine? Finnes det eventuelt noe annet å bruke enn rispspir? Synes vårrullene jeg lagde forrige gang ble litt ekle pga det papiret jeg brukte..Anonymous poster hash: 394e6...7bb Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 31. januar 2014 #4 Del Skrevet 31. januar 2014 Kjøp disse i innvandrerbutikker, mye bedre enn rispapir: spring roll pastry Anonymous poster hash: 7148a...2c7 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
fink Skrevet 31. januar 2014 #5 Del Skrevet 31. januar 2014 Jeg har kjøpt rispapir på meny i allefall. Lå i frysedisk. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 31. januar 2014 #6 Del Skrevet 31. januar 2014 Kjøp disse i innvandrerbutikker, mye bedre enn rispapir:spring roll pastry Anonymous poster hash: 7148a...2c7 takk takk, var sånn jeg mente http://forum.kvinneguiden.no/uploads//emoticons/default_Happy.gif' alt=':)'> Anonymous poster hash: 394e6...7bb Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 31. januar 2014 #7 Del Skrevet 31. januar 2014 takk takk, var sånn jeg mente Anonymous poster hash: 394e6...7bb Er dette samme som filodeig og smaker de bedre enn rispapir? Anonymous poster hash: 6753d...af9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vorin Skrevet 31. januar 2014 #8 Del Skrevet 31. januar 2014 Rispapir bruker man til vårruller som ikke skal stekes eller varmebehandles, mens den man finner i frysedisken er til å friteres, stekes. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 31. januar 2014 #9 Del Skrevet 31. januar 2014 Rispapir bruker man til vårruller som ikke skal stekes eller varmebehandles, mens den man finner i frysedisken er til å friteres, stekes. Aha, da ble jeg mye klokere. TUSEN TAKK :-) Da er den de som jeg finner i fryseren jeg skal ha :-))) Anonymous poster hash: 6753d...af9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
super-ida Skrevet 1. februar 2014 #10 Del Skrevet 1. februar 2014 De i fryseren bør være frosne ja, lettere å få de fra hverandre da..... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Crazycatlady Skrevet 1. februar 2014 #11 Del Skrevet 1. februar 2014 (endret) Det finnes to forskjellige ja. En type som er fryst og en annen som er tørre. De som er fryst pleier jeg å ta opp og lar de ligge i en halvtime ca. Bruk et fuktig kjøkkenhåndkle og legg de på det. Ta de ut av pakken. Da blir det enklere å få dem fra hverandre og brette dem sammen Fyllet kan du gjøre klart før ja, men gjør ikke noe om det er varmt. Pleier å lage sånne i ovn selv og det blir kjempegodt. Endret 1. februar 2014 av Crazycatlady Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Solsikke Skrevet 2. februar 2014 #12 Del Skrevet 2. februar 2014 Yummi, vårruller! Hvordan dip pleier dere å bruke ved siden av? Gode oppskrifter på dipper mottas med stor takk! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå