Gjest Odense Skrevet 21. mai 2004 #1 Skrevet 21. mai 2004 Hei! Har sann nesten bestemt oss for maten til bryllupet, men er litt usikre på foretten. Vi skal ha Parma skinke og tenker på å ha melon til. Men blir ikke de litt lite?? Noen gode tips om hva annet vi kan ha ilag med??
apriljente Skrevet 21. mai 2004 #2 Skrevet 21. mai 2004 Hva med et par hele asparges. Det ser fint ut på tallerknen. Det er viktig at det er fersk, og ikke fra box :-)
*Lene* Skrevet 21. mai 2004 #4 Skrevet 21. mai 2004 Som forrett syns jeg ikke parmaskinke med "bare" melon blir lite! Syns det høres veldig bra ut! Er jo bare en forrett :-)
Linn3c Skrevet 21. mai 2004 #5 Skrevet 21. mai 2004 Enig med Penelene! -Parmaskinke med melon er ein flott forrett!
valmue Skrevet 21. mai 2004 #6 Skrevet 21. mai 2004 Hva med parmaskinke, melon, et par skiver parmesanost, noen cherrytomater og to tre basilikumblader til pynt?
14062003 Skrevet 21. mai 2004 #7 Skrevet 21. mai 2004 Dette hadde vi: Parmaskinke m/melon, krydret rømme og melbatoast, Blanc Pescador.
Gjest Ethereal Skrevet 21. mai 2004 #8 Skrevet 21. mai 2004 Asparges og parmesan... NAMMENAM! Parmesan er en ost (også fra Parma).
Arkana Skrevet 21. mai 2004 #9 Skrevet 21. mai 2004 Friske fiken er også aldeles nydelig til parmaskinke.
frosken Skrevet 21. mai 2004 #10 Skrevet 21. mai 2004 Parmesan er en ost (også fra Parma). ...som smaker fortreffelig sammen med asparges og skinke...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå