Gå til innhold

Costco?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Har bestilt klær fra et par amerikanske nettsider og trodde alt var i orden. Nå har jeg fått Mail fra Costco (aner ikke hva dette er) om at min adresse er feil og at jeg må fylle i et skjema og returnere, hvis ikke vil jeg ikke få tilbake pengene. Får ikke åpnet skjemaet og når jeg svarer på mailen får jeg bare feilmelding.. Synes dette høres litt suspekt ut, men litt usikker. Nettsidene jeg har bestilt fra Indressme og Mango. Noen som har vært borti dette?

Anonymous poster hash: fcb06...a86

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg fikk også akkurat samme mail! Jeg kan ikke huske å ha bestilt noe, så jeg tenkte bare det måtte være virus av noe slag, så jeg trykte aldri på linken. Synes hele greia hørtes suspekt ut jeg også! :glare:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er et phishing-forsøk. Slett mailen og kjør et troverdig anti-malwareprogram i tilfelle det har lastet noe ned på maskinen din. Unngå å åpne mail fra avsendere hvis du vet at du aldri har hatt kontakt med dem, og ikke klikk på lenker hvis du ikke er helt sikker på at du kjenner avsenderen (selv da bør du være var hvis meldingen virker rar på noen måte).

http://www.thedenverchannel.com/money/consumer/costco-christmas-delivery-scam-email-triggers-a-malicious-download-if-you-click-the-link

http://www.kolotv.com/home/headlines/Costco-Customers-Targeted-In-Phishing-Scam-237382601.html

Endret av Botch
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...