AnonymBruker Skrevet 3. januar 2014 #1 Del Skrevet 3. januar 2014 Går den ann å bake ei kake utelukkende med byggmel,eller er man nødt te å tilsette noe hvetemjøl? Prøver googel,men alle oppskriftene innheld hvetemjøl i tillegg. Skulle helst ha sluppet dette kvite mjølet Anonymous poster hash: edc88...65e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. januar 2014 #2 Del Skrevet 3. januar 2014 Bygg gjør vel bakverket ganske tungt og kompakt. Det kan også gi en litt stram smak. Så det beste er nok å tilsette annet mel i tillegg. Anonymous poster hash: 10a9d...242 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. januar 2014 #3 Del Skrevet 3. januar 2014 Bygg gjør vel bakverket ganske tungt og kompakt. Det kan også gi en litt stram smak. Så det beste er nok å tilsette annet mel i tillegg. Anonymous poster hash: 10a9d...242 Men byggmjøl er jo litt "søtt" Anonymous poster hash: edc88...65e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. januar 2014 #4 Del Skrevet 3. januar 2014 Men byggmjøl er jo litt "søtt" Anonymous poster hash: edc88...65e Bitterheten kan skjules Et brød med hundre prosent bygg kan ikke anbefales. Det blir for bittert og har for dårlige bakeegenskaper. Men blandes byggmelet med hvetemel, får du et næringsrikt brød med gode bakeegenskaper. Den bitre byggsmaken (som også indikerer antioksidanter) kan du skjule med krydder og urter. http://www.klikk.no/helse/dinkost/ernaring/article414332.ece Anonymous poster hash: 10a9d...242 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest navnelapp Skrevet 5. januar 2014 #5 Del Skrevet 5. januar 2014 Byggmjøl har ikkje noko særleg forklistringsevne, altså vil det ikkje vere lommer i deigen der gjæra kan vekse og utvikle seg. Difor må du ha med kveitemjøl for å få eit brød som er luftig og heva. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
debattanten Skrevet 5. januar 2014 #6 Del Skrevet 5. januar 2014 Skal man absolutt ha bygg er nok øl den beste måten å få i seg dette på Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. januar 2014 #7 Del Skrevet 5. januar 2014 Nå ska eg ikkje baka brød,men laga ein kake. Anonymous poster hash: edc88...65e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest navnelapp Skrevet 5. januar 2014 #8 Del Skrevet 5. januar 2014 Gjær - bakepulver - same same. Du må uansett bake med noko som har forklistringsevne så lenge kaka skal heve seg. Kva slags kake skal du bake? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå