Gå til innhold

Hva kan jeg bruke ribbefettet til?


Pringle

Anbefalte innlegg

Jeg stekte ribbe i går, og ribbefettet er nå i en bolle. Jeg vil bruke det, men jeg aner ikke hva jeg kan bruke det til! Kan jeg lage leverpostei med det? Noen ideer jeg har: smøre det på knekkebrød og ha på salt og pepper, steke med det (men jeg steker svært lite i panne), ha det over lutefisk eller kokt torsk. Jeg liker ikke surkål.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hva med å kaste det? :-P Ribbefett er jo bare nasty...



Anonymous poster hash: 58818...b45
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hva med å kaste det? :-P Ribbefett er jo bare nasty...

Anonymous poster hash: 58818...b45

er du vill!??!? Ribbefett er knall.. Stek pølser eller annet i det.Spise lutefisk med ribbefett..

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Det er godt med ribbefett i rabbestappe! Men ikke alt, det kan bli litt mye.



Anonymous poster hash: 782d7...669
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvorfor forderve fantastisk ribbefett med lutefisk? Ha det i alt mulig! sauser, stapper, stek i det.

yum-nom-nom



Anonymous poster hash: 16966...9a3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette kan du bruke til alt. Jeg bruker det til juletorsken bla. Skal du ha noe restemat i julen, så er det fint å bruke i gryten. Du har god grunnlag for en fin saus. Bare fantasien som stopper deg. Putt det i en pose og frys det



Anonymous poster hash: 94289...4de
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Vi lager alltid saus av det (brun saus) som vi har til ribba, medisterpølsene og medisterkakene.

Mvh Yvonne :heiajente:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg stekte ribbe i går, og ribbefettet er nå i en bolle. Jeg vil bruke det, men jeg aner ikke hva jeg kan bruke det til! Kan jeg lage leverpostei med det? Noen ideer jeg har: smøre det på knekkebrød og ha på salt og pepper, steke med det (men jeg steker svært lite i panne), ha det over lutefisk eller kokt torsk. Jeg liker ikke surkål.

Jeg har alltid litt ribbefett i rødkålsgryten. Jeg lager rødkål fra bunnen av og fettet hever sluttresultatet flere hakk. Rødkål trenger ikke smake som surkål selvom jeg lager det som surkål.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er ufattelig usunt, jeg forstår ikke hvorfor folk skulle lage noe av ribbefett. Det er rein og skjær FETT, i hvilken verden vil man spise det? Jeg ville ikke likt å komt i julebesøk å blitt servert ting som var dynet i mer fett enn nødvendig.. uff nei.. selv spiser vi pinnekjøtt på julaften, men vi tar da å kaster alt fettet som er å finne på stykkene våre, og alle kaster det, ingen bruker det til noe annet. Det er nada poeng i å kaste haugevis av grisete fett oppi noe som kan lages helt fint uten.. ja man skal kose seg i julen, men det fins da grenser!



Anonymous poster hash: 17b4a...7e1
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...