Gå til innhold

Sex med natursvamp under mensen


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Har vært en del mensen-tråder i det siste, ser jeg, og i en av dem ble det sagt at man kunne bruke en natursvamp under sex som en slags myk "tampong". Hadde aldri hørt om dette før, så har googlet litt rundt, og pornostjerner bruker det visstnok.

Har noen av dere erfaring med dette? Hvor stor skal dem være og hvilken form? Er det vanskelig å få den ut? Kjenner gutten den lett? Hvordan bør man rengjøre den før første bruk?

Anonymous poster hash: 5febd...95c

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Fortsetter under...

jeg prøvde det med kjæresten første gangen når mens og sexlyst kom samtidig men han synes det var ubehagelig og forstyrrende.. brukte faktisk tampon flere ganger, gikk greit, men sikkert fordi han var sprengkåt :)

nå har vi vært sammen i 2 år og sluttet å ha sex under mensperioden. Han blir svimmel bare han ser en dråpe blod og kommet over verste tiden men å ikke kunne styre seg :)

Svampen ville jeg vasket og tørket , sette det laangt inni, helst veldig kort tid før samleie... Helst kanskje finne ut om hva han mener om sex + mens... for om han virkelig tåler blod veldig dårlig så kan dette ødelegge mye.. da er det best å vente ut disse dagene...

Er han ikke så nøye så er svampen verdt å prøve



Anonymous poster hash: b0765...0a6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...