Gå til innhold

Fantasier


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Er plaget med at jeg har en god del fantasier om begge kjønn.

La meg forklare:

Det hele begynte for drøyt to-tre måneder siden, midt på slutten av sommeren.

Av det jeg kan erindre så begynte det hele med at jeg hadde sex med en nær venn av meg. Denne vennen bor et stykke unna så vi ser ikke hverandre så ofte, men allikevel så har vi vært venner fra små, og vi har sex både titt og ofte når anledningen byr seg, når vi først ser hverandre igjen.

Før dette har jeg ikke sett denne personen på godt over to år selv om vi ofte har kontakt med hverandre.

Geografiske hindringer tilside, etter dette sjangse møtet har jeg hatt et enormt sexdriv. Ser jeg noen, hvem som helst, og jeg synes de er pene så fantaserer jeg med ett om hvordan det er å ligge med dem.

Jeg har aldri hatt sex med noen av samme kjønn, aldri har jeg følt for det heller. Ikke i mine villeste fantasier. Og akkurat dette plager meg. Jeg har begynt å lyste etter sex med kvinner så vel som menn. Skal ikke gå inn på detaljer, men det er unektelige, livlige fantasier.

Aldri før har jeg sett på porno. Allikevel søker jeg nå daglig på diverse tubes etter lesbesex og det som verre er. Jeg er kåt hele tiden og jeg onanerer hver eneste dag flere ganger om dagen.

Tilbake til min venn. Han gjorde noe som jeg ikke har opplevd før. Jeg fikk en orgasme ved oral tilfredstillelse.

Selv om det er min første slike orgasme så var den ikke særlig sterk da jeg klarer å gjøre det bedre selv med en hånd på dåsa og den andre på vibrator. Selv om vi er venner har jeg ikke noen spesiell tiltrekning til denne personen.

Ikke er jeg forelsket. Ikke tenker jeg på han hele tiden.

Men jeg tenker på sex. Med ham. Med alle.

I enkelte situasjoner har atferden skeiet utover mine normale begrensninger. Jeg har gjort ting, sagt ting som før ville vært totalt utelukket. I min kåthet har jeg lagt an på kolleger, bekjente, venner av venner, butikkansatte osv. Selv om personen ikke er pen i vanlig forstand, bare h*n er brukbart pen så legger jeg an på personen med en gang. Jeg føler at jeg er ute av kontroll.

Jeg har gransket og gransket. Hvorfor kommer jeg alltid tilbake til møtet for tre måneder siden? Jeg har hatt flere siden da men allikevel er det noe spesielt som tiltrekker meg til akkurat den situasjonen, selv om selve sexen er forglemmelig.



Anonymous poster hash: f8909...cda
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...