Gå til innhold

Vis hensyn?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Jeg vet at det er et klistret innlegg om det samme på toppen av forumet, men jeg ville skrive en påminnelse fra en som leser og poster i forumet.

Jeg leser mange innlegg som er fordomsfulle eller dømmende om temaer som hva som er "normalt/unormalt", analsex, BDSM, pornografi, diverse fetisjer, legning, mannlig og kvinnelig seksualitet, osv. Mye dømmende som angår eller berører andre mennesker, og generaliseringer som er basert på fordommer eller anekdotisk "egenerfaring".

Dette er ikke en diskusjon om noen av temaene, bare en oppfordring om å være mer bevisst på hvilket språk man bruker, at man kan kun snakke for seg selv, og ikke være for generaliserende angående noe så utrolig individuelt som seksualitet. Selv om en har en egen mening som er viktig å ytre, så betyr ikke det at en ikke bør tenke litt over utformingen av meningen sin når ytringer om andre kan skade, såre eller fornærme. Jeg vil ikke bedrive meningsknebleri, bare oppfordre til å vise hensyn hvis du har potensielt kontroversielle eller provoserende meninger.

Seksualitetsforumet bør være en ekstra trygg plass for å kunne snakke eller lese om seksualitet. Seksualitet er veldig personlig, og håning eller demonisering av seksuelle virke/hjelpemidler eller tenninger kan innvirke negativt på folks tanker og følelser om sin egen eller andres seksualitet.

Takk for meg, fra en som er feig og huker av for AB.



Anonymous poster hash: e8245...201
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...