Thomasine Skrevet 23. november 2013 #1 Skrevet 23. november 2013 Ja, da ble det spart ganske mye risgrøt for at vi så skulle bruke dette til riskrem nærmere jul...nå er det nærmere jul... Så fortalte noen meg at riskrem laget på frossen grøt ikke blir bra - den blir vassen?? Hva kan jeg gjøre da? VIL JO HA RISKREM I MORGEN!!!
AnonymBruker Skrevet 23. november 2013 #2 Skrevet 23. november 2013 Kjøper Toro 3min pose og en kartong med fløte. Anonymous poster hash: af2ec...03f 1
AnonymBruker Skrevet 23. november 2013 #3 Skrevet 23. november 2013 Jeg har laget riskrem av frossen grøt én gang, den ble uspiselig. Riskornene i grøten var blitt sprengt av oppholdet i fryseren, og hadde fått konsistens som sandkorn eller kalksedimenter. Anonymous poster hash: 9009d...9a7
Thomasine Skrevet 23. november 2013 Forfatter #4 Skrevet 23. november 2013 ...nei...ikke si det...har ikke mulighet til å gå i butikken nå...og hva skal jeg bruke all den frosne riskremen til?
Gjest Eurodice Skrevet 23. november 2013 #5 Skrevet 23. november 2013 Du kunne jo se om det gikk an å blande ut en del av grøten med mer melk og egg og steke rislapper.
AnonymBruker Skrevet 23. november 2013 #6 Skrevet 23. november 2013 Joda det går fint! Du må tine grøten godt først, så kan du lage riskrem på samme måte som du alltid gjør. Anonymous poster hash: 91575...b50
Thomasine Skrevet 23. november 2013 Forfatter #7 Skrevet 23. november 2013 Da, prøver jeg - i verste tilfelle blir det rislapper eller ingen dessert i morgen...
Aricia Skrevet 23. november 2013 #8 Skrevet 23. november 2013 Smak på den opptinte grøten før du blander den med pisket krem i det minste, så får du et inntrykk av hvordan den er før du evt kaster bort fløte på grøt som er ødelagt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå