RetroGirl Skrevet 30. oktober 2013 #1 Skrevet 30. oktober 2013 Skal lage meg snitzel til middag idag,men bruker bestandig det samme som tilbehør,altså smeltet smør,kokte poteter og en salat ved siden av. Tenkte kanskje noen her inne har noen gode forslag til litt forandring hos meg? Og er det noen som har brukt remulade på snitzel før,funker det?
AnonymBruker Skrevet 30. oktober 2013 #2 Skrevet 30. oktober 2013 Ris og bearnessaus + salat Anonymous poster hash: ffdee...44e
_Aries Skrevet 30. oktober 2013 #3 Skrevet 30. oktober 2013 Jeg bruker alltid potetbåter, soppsaus og salat!
RetroGirl Skrevet 30. oktober 2013 Forfatter #4 Skrevet 30. oktober 2013 Jeg bruker alltid potetbåter, soppsaus og salat! Oooohh,det hørtes jo faktisk skikkelig godt ut! Har aldri tenkt på å bruke saus på snitzelen,men det funker vel da
Gjest navnelapp Skrevet 30. oktober 2013 #5 Skrevet 30. oktober 2013 Det klassiske tilbehøret til schnitzel er vel kokte erter. Brokkoli og asparges er også godt til. Dersom eg serverer schnitzel med erter så brukar vi ofte remulade til. 1
Amarone Skrevet 30. oktober 2013 #6 Skrevet 30. oktober 2013 Klassisk tilbehør er også sitronskiver og kapers, ansjos og smør. Jeg ville hatt stekte småpoteter ved siden av. Lenge siden jeg har spist snitzel, tror det fort kan bli det i løpet av uka! :-) 1
AnonymBruker Skrevet 30. oktober 2013 #7 Skrevet 30. oktober 2013 Potetsalat og en blandet salat. Det er klassisk tilbehør til en wienerschnitzel i hvert fall. Anonymous poster hash: e5d0a...77e
AnonymBruker Skrevet 30. oktober 2013 #8 Skrevet 30. oktober 2013 Jeg spiser det enten med potetmos eller ris og bearnaisesaus. Anonymous poster hash: 68810...150
Hattifnatten Skrevet 30. oktober 2013 #9 Skrevet 30. oktober 2013 Jeg bruker alltid potetbåter, soppsaus og salat! Enig! Soppsaus til snitzel er veeeeldig godt!!
AnonymBruker Skrevet 30. oktober 2013 #11 Skrevet 30. oktober 2013 Surkål, tyttebær og mandelpoteter, og grønne erter med blanket løk og en mild fløte/&peppersaus. Anonymous poster hash: b0be5...5e5
_Aries Skrevet 30. oktober 2013 #12 Skrevet 30. oktober 2013 Enig! Soppsaus til snitzel er veeeeldig godt!! Det er det ja! Bruker nesten soppsaus og stuing til alt
AnonymBruker Skrevet 30. oktober 2013 #13 Skrevet 30. oktober 2013 Hvordan lager dere snitzel da? Jeg pleier å bruke litt ost i paneringen. Anonymous poster hash: f0acb...c07
pinar Skrevet 30. oktober 2013 #14 Skrevet 30. oktober 2013 Pasta, amerikansk grønnsaksblanding, cherry tomater og rømme/kesam.
chremiil Skrevet 31. oktober 2013 #15 Skrevet 31. oktober 2013 Jeg pleier å ha hjemmelaget potetmos og fløtesaus:)
Teriyaki Skrevet 31. oktober 2013 #16 Skrevet 31. oktober 2013 Kokt eller stekt potet, dampkokt brokkoli, gulrøtter og sellerirot med enten bearnaise eller peppersaus.
sofie777 Skrevet 31. oktober 2013 #17 Skrevet 31. oktober 2013 Jeg er kanskje litt annerledes, men jeg spiser snitzel på brødskive. (Dette er ferdigsnitzel altså, hjemmelaget har jeg ikke prøvd). Under snitzelen har jeg en skive brunost og på toppen ketshup. Ferdig! Nam!
RetroGirl Skrevet 31. oktober 2013 Forfatter #18 Skrevet 31. oktober 2013 Så masse forskjellig dere bruker! Gøy å se hvor forskjellige man er i matveien Også var det mange gode tips her da,ikke minst!
AnonymBruker Skrevet 2. november 2013 #19 Skrevet 2. november 2013 Det er snart hundre år siden jeg har smakt snitzel, men remulade, tyttebær og mandelpoteter med grønnsaker var ikke uvelkomment. Anonymous poster hash: b0be5...5e5
AnonymBruker Skrevet 2. november 2013 #20 Skrevet 2. november 2013 Finnes virkelig snitzel enda? Det er nesten like harry som løvbiff og grændis! Gul, ekkel grieie. Føsj!Anonymous poster hash: 01c09...b5e
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå