RetroGirl Skrevet 30. oktober 2013 #1 Del Skrevet 30. oktober 2013 Skal lage meg snitzel til middag idag,men bruker bestandig det samme som tilbehør,altså smeltet smør,kokte poteter og en salat ved siden av. Tenkte kanskje noen her inne har noen gode forslag til litt forandring hos meg? Og er det noen som har brukt remulade på snitzel før,funker det? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. oktober 2013 #2 Del Skrevet 30. oktober 2013 Ris og bearnessaus + salat Anonymous poster hash: ffdee...44e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
_Aries Skrevet 30. oktober 2013 #3 Del Skrevet 30. oktober 2013 Jeg bruker alltid potetbåter, soppsaus og salat! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
RetroGirl Skrevet 30. oktober 2013 Forfatter #4 Del Skrevet 30. oktober 2013 Jeg bruker alltid potetbåter, soppsaus og salat! Oooohh,det hørtes jo faktisk skikkelig godt ut! Har aldri tenkt på å bruke saus på snitzelen,men det funker vel da Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest navnelapp Skrevet 30. oktober 2013 #5 Del Skrevet 30. oktober 2013 Det klassiske tilbehøret til schnitzel er vel kokte erter. Brokkoli og asparges er også godt til. Dersom eg serverer schnitzel med erter så brukar vi ofte remulade til. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Amarone Skrevet 30. oktober 2013 #6 Del Skrevet 30. oktober 2013 Klassisk tilbehør er også sitronskiver og kapers, ansjos og smør. Jeg ville hatt stekte småpoteter ved siden av. Lenge siden jeg har spist snitzel, tror det fort kan bli det i løpet av uka! :-) 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. oktober 2013 #7 Del Skrevet 30. oktober 2013 Potetsalat og en blandet salat. Det er klassisk tilbehør til en wienerschnitzel i hvert fall. Anonymous poster hash: e5d0a...77e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. oktober 2013 #8 Del Skrevet 30. oktober 2013 Jeg spiser det enten med potetmos eller ris og bearnaisesaus. Anonymous poster hash: 68810...150 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hattifnatten Skrevet 30. oktober 2013 #9 Del Skrevet 30. oktober 2013 Jeg bruker alltid potetbåter, soppsaus og salat! Enig! Soppsaus til snitzel er veeeeldig godt!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
nocebo Skrevet 30. oktober 2013 #10 Del Skrevet 30. oktober 2013 Ris og sursøt saus Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. oktober 2013 #11 Del Skrevet 30. oktober 2013 Surkål, tyttebær og mandelpoteter, og grønne erter med blanket løk og en mild fløte/&peppersaus. Anonymous poster hash: b0be5...5e5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
_Aries Skrevet 30. oktober 2013 #12 Del Skrevet 30. oktober 2013 Enig! Soppsaus til snitzel er veeeeldig godt!! Det er det ja! Bruker nesten soppsaus og stuing til alt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. oktober 2013 #13 Del Skrevet 30. oktober 2013 Hvordan lager dere snitzel da? Jeg pleier å bruke litt ost i paneringen. Anonymous poster hash: f0acb...c07 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
pinar Skrevet 30. oktober 2013 #14 Del Skrevet 30. oktober 2013 Pasta, amerikansk grønnsaksblanding, cherry tomater og rømme/kesam. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
chremiil Skrevet 31. oktober 2013 #15 Del Skrevet 31. oktober 2013 Jeg pleier å ha hjemmelaget potetmos og fløtesaus:) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Teriyaki Skrevet 31. oktober 2013 #16 Del Skrevet 31. oktober 2013 Kokt eller stekt potet, dampkokt brokkoli, gulrøtter og sellerirot med enten bearnaise eller peppersaus. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
sofie777 Skrevet 31. oktober 2013 #17 Del Skrevet 31. oktober 2013 Jeg er kanskje litt annerledes, men jeg spiser snitzel på brødskive. (Dette er ferdigsnitzel altså, hjemmelaget har jeg ikke prøvd). Under snitzelen har jeg en skive brunost og på toppen ketshup. Ferdig! Nam! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
RetroGirl Skrevet 31. oktober 2013 Forfatter #18 Del Skrevet 31. oktober 2013 Så masse forskjellig dere bruker! Gøy å se hvor forskjellige man er i matveien Også var det mange gode tips her da,ikke minst! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. november 2013 #19 Del Skrevet 2. november 2013 Det er snart hundre år siden jeg har smakt snitzel, men remulade, tyttebær og mandelpoteter med grønnsaker var ikke uvelkomment. Anonymous poster hash: b0be5...5e5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. november 2013 #20 Del Skrevet 2. november 2013 Finnes virkelig snitzel enda? Det er nesten like harry som løvbiff og grændis! Gul, ekkel grieie. Føsj!Anonymous poster hash: 01c09...b5e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå