Gå til innhold

Snitzel - Tilbehør?


RetroGirl

Anbefalte innlegg

Skal lage meg snitzel til middag idag,men bruker bestandig det samme som tilbehør,altså smeltet smør,kokte poteter og en salat ved siden av.

Tenkte kanskje noen her inne har noen gode forslag til litt forandring hos meg? :)

Og er det noen som har brukt remulade på snitzel før,funker det?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg bruker alltid potetbåter, soppsaus og salat! :sikle:

Oooohh,det hørtes jo faktisk skikkelig godt ut! :)

Har aldri tenkt på å bruke saus på snitzelen,men det funker vel da :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest navnelapp

Det klassiske tilbehøret til schnitzel er vel kokte erter. Brokkoli og asparges er også godt til. Dersom eg serverer schnitzel med erter så brukar vi ofte remulade til.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Klassisk tilbehør er også sitronskiver og kapers, ansjos og smør. Jeg ville hatt stekte småpoteter ved siden av. Lenge siden jeg har spist snitzel, tror det fort kan bli det i løpet av uka! :-)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Potetsalat og en blandet salat. Det er klassisk tilbehør til en wienerschnitzel i hvert fall.



Anonymous poster hash: e5d0a...77e
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg spiser det enten med potetmos eller ris og bearnaisesaus.



Anonymous poster hash: 68810...150
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg bruker alltid potetbåter, soppsaus og salat! :sikle:

Enig! Soppsaus til snitzel er veeeeldig godt!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Surkål, tyttebær og mandelpoteter, og grønne erter med blanket løk og en mild fløte/&peppersaus.



Anonymous poster hash: b0be5...5e5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvordan lager dere snitzel da? Jeg pleier å bruke litt ost i paneringen.

Anonymous poster hash: f0acb...c07

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Kokt eller stekt potet, dampkokt brokkoli, gulrøtter og sellerirot med enten bearnaise eller peppersaus. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Jeg er kanskje litt annerledes, men jeg spiser snitzel på brødskive. (Dette er ferdigsnitzel altså, hjemmelaget har jeg ikke prøvd). Under snitzelen har jeg en skive brunost og på toppen ketshup. Ferdig! Nam!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så masse forskjellig dere bruker! Gøy å se hvor forskjellige man er i matveien :) Også var det mange gode tips her da,ikke minst! :laugh:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er snart hundre år siden jeg har smakt snitzel, men remulade, tyttebær og mandelpoteter med grønnsaker var ikke uvelkomment.



Anonymous poster hash: b0be5...5e5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Finnes virkelig snitzel enda? Det er nesten like harry som løvbiff og grændis! Gul, ekkel grieie. Føsj!

Anonymous poster hash: 01c09...b5e

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...