Gå til innhold

Hvordan holde maten varm i ovn


Gjest Morgun

Anbefalte innlegg

Hvor mange grader bruker dere på stekeovnen når maten bare skal holdes varm? Det er snakk om maks en halv time og gjelder potetmos. Skal sette hele kjelen inn med lokk på.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Aner ikke, men går det ikke an å kjøre dynegrøt-prinsippet?

Jeg lagde grøt mens jeg var ute og gikk tur for en stund siden - kokte opp grøten, pakket hele kjelen raskt og tett inn en håndduk og et pledd, stappet inn i stekeovnen (naturligvis uten varme på!) og lot det stå mens jeg var borte. Kom tilbake til glovarm og (nesten) ferdig grøt.

Endret av Tiak
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg pleier å holde potetmosen varm ved å la den stå på stekeplaten, setter da gjerne tempen ned på minimum også med lokk på.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

70 grader med folie over eller i ildfast form med lokk.



Anonymous poster hash: 7956f...023
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...