Henna Skrevet 11. juni 2002 #1 Skrevet 11. juni 2002 Noen som har noen gode punch-oppskrifter som de vil dele med andre i sommervarmen? Og hvordan er oppbevaringen av punch. Kan jeg dekke det til med plast og servere det etter noen timer? Og hvilke frukter etc kan man bruke som flytende pynt??
Gjest svenskbrud Skrevet 12. juni 2002 #2 Skrevet 12. juni 2002 Misstänker att punch är samma som bål. här har du en massa recept, bland annat en Amerikans Bröllopsbål mfl. Lycka till! http://hem.passagen.se/tebo77/drinkar/bal.htm12
Rufus Skrevet 22. juni 2002 #3 Skrevet 22. juni 2002 Vi pleier å lage punsj med appelsinsaft, 7-up, annanas juice og vodka...og smaker den til på "feelingen" :D (den er god uten alkohol også....) Har også frukt og isbiter i den....appelsiner, lime, jordbær, vannmelon...det jeg har i skapet - kiwi er forresten også godt! Du kan bruke stort sett det meste - husk bare på å ta av skall på kiwi/annanas ol ...og at f eks epler blir brune når de blir liggende oppskåret... Det går helt fint å lage den ferdig å sette kaldt - så har du i frukt og isbiter til slutt....ellers kan det være lurt å frosse bærene...det blir klempegodet
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå