Gå til innhold

punch


Henna

Anbefalte innlegg

Noen som har noen gode punch-oppskrifter som de vil dele med andre i sommervarmen?

Og hvordan er oppbevaringen av punch. Kan jeg dekke det til med plast og servere det etter noen timer?

Og hvilke frukter etc kan man bruke som flytende pynt??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

  • 2 uker senere...

Vi pleier å lage punsj med appelsinsaft, 7-up, annanas juice og vodka...og smaker den til på "feelingen" :D (den er god uten alkohol også....)

Har også frukt og isbiter i den....appelsiner, lime, jordbær, vannmelon...det jeg har i skapet - kiwi er forresten også godt! Du kan bruke stort sett det meste - husk bare på å ta av skall på kiwi/annanas ol :wink:

...og at f eks epler blir brune når de blir liggende oppskåret...

Det går helt fint å lage den ferdig å sette kaldt - så har du i frukt og isbiter til slutt....ellers kan det være lurt å frosse bærene...det blir klempegodet :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...