esmer Skrevet 6. oktober 2013 #1 Skrevet 6. oktober 2013 (endret) - Endret 27. november 2014 av esmer 1
AnonymBruker Skrevet 6. oktober 2013 #2 Skrevet 6. oktober 2013 Er det masse kokt pasta du har igjen? Det holder seg ikke mange dagene før jeg ikke ville spist det pga. soppsporer. Anonymous poster hash: ed1d0...0a6 1
AnonymBruker Skrevet 6. oktober 2013 #3 Skrevet 6. oktober 2013 Du kan bruke den i grateng istedetfor makaroni - pølse eller fiskegrateng f.eks. Eller du kan lage pastasalat. Tåler ikke potet, og bruker ofte pasta som tilbehør til middag istedetfor. Er det masse kokt pasta du har igjen? Det holder seg ikke mange dagene før jeg ikke ville spist det pga. soppsporer. Anonymous poster hash: ed1d0...0a6 Holder seg helt fint i kjøleskapet det er pasta som står i romtemperartur en ikke bør spise dagen etter Anonymous poster hash: d568c...b20
AnonymBruker Skrevet 6. oktober 2013 #4 Skrevet 6. oktober 2013 lag en pytt i panne. med kjøttboller,grønnsaker og pasta. pasta salat. Anonymous poster hash: 8f48e...f4b
AnonymBruker Skrevet 6. oktober 2013 #5 Skrevet 6. oktober 2013 Pastasaus behøver jo ikke å ha kjøttdeig i seg. Du kan lage med kyllingfilet og soltørkete tomater, reker, erter og fløte bacon og fløte broccoli og sesamfrø røkelaks, squash, gul paprika og rømme tunfisk, egg og oliven Mulighetene er mange! Anonymous poster hash: 2de7a...438
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå