Gå til innhold

Brelett eller Melange?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg skal bake en kake å i oppskriften står det smør,noe jeg ikke har.

Men har melange og brelett.

Hva er mest likt smør av disse to?

Anonymous poster hash: 4791a...b63

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Æsj, ikke bruk noe av det... Butikken er da åpen!

  • Liker 1
Skrevet

Er på hytta..

Går for brelett.

Anonymous poster hash: 4791a...b63

Skrevet

Er på hytta..

Går for bremykt.

Skrev feil ista,mente bremykt ikke brelett.

Anonymous poster hash: 4791a...b63

Anonymous poster hash: 4791a...b63

Skrevet

Bremykt er 70% smør og 30% rapsolje, så det er altså mest likt smør. Melange funker, det også. Det som ikke funker er disse påleggsmargarin-greiene sånn som Brelett, Vita Hjertego og denslags.

Skrevet

Jeg bruker alltid melange til baking :)



Anonymous poster hash: 0ea19...79f

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...