AnonymBruker Skrevet 28. september 2013 #1 Skrevet 28. september 2013 Jeg skal bake en kake å i oppskriften står det smør,noe jeg ikke har. Men har melange og brelett. Hva er mest likt smør av disse to?Anonymous poster hash: 4791a...b63
Stormborn Skrevet 28. september 2013 #2 Skrevet 28. september 2013 Æsj, ikke bruk noe av det... Butikken er da åpen! 1
AnonymBruker Skrevet 28. september 2013 #3 Skrevet 28. september 2013 Er på hytta.. Går for brelett.Anonymous poster hash: 4791a...b63
AnonymBruker Skrevet 28. september 2013 #4 Skrevet 28. september 2013 Er på hytta.. Går for bremykt. Skrev feil ista,mente bremykt ikke brelett.Anonymous poster hash: 4791a...b63 Anonymous poster hash: 4791a...b63
Zzyzx Skrevet 28. september 2013 #5 Skrevet 28. september 2013 Bremykt er 70% smør og 30% rapsolje, så det er altså mest likt smør. Melange funker, det også. Det som ikke funker er disse påleggsmargarin-greiene sånn som Brelett, Vita Hjertego og denslags.
AnonymBruker Skrevet 28. september 2013 #6 Skrevet 28. september 2013 Jeg bruker alltid melange til baking Anonymous poster hash: 0ea19...79f
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå