makkapakka Skrevet 15. september 2013 #1 Skrevet 15. september 2013 Jeg er ikke så aktiv på facebook, dermed så vet jeg heller ikke om dette området. På siden står det. En person har sett bildene dine og har sendt deg en melding og interessert i deg. Når jeg klikker på den siden, får jeg beskjed om å registrere meg og gi tillatelse til at personer får innblikk i min profil. HÆ? er det kødd? For å få meg til å logge inn der? eller hva er det?
MaritNY Skrevet 16. september 2013 #3 Skrevet 16. september 2013 det er reklame eller app. trykk ikke på det
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå