PepsiMax Skrevet 8. september 2013 #1 Skrevet 8. september 2013 Tenkte å bake pizza i dag, men ser at fersk gjæren min gikk ut 29/8. Gjør det noe eller kan jeg bruke den?
AnonymBruker Skrevet 8. september 2013 #2 Skrevet 8. september 2013 Deigen vil kanskje heve dårligere, siden gjæra dør etterhvert - men tror ikke det er farlig å bruke den Anonymous poster hash: b7431...e05
@Maja Skrevet 8. september 2013 #3 Skrevet 8. september 2013 Bare å bruke, men mulig deigen hever lit dårligare/treigare. Neppe noko stort problem for pizzadeig
AnonymBruker Skrevet 8. september 2013 #5 Skrevet 8. september 2013 jeg ville prøvd å "starte" gjæren i litt lunken væske med litt sukker før den blandes i melet og resten av væsken. Hvis det kommer bobler etter ti minutter så virker den og du slipper skuffelsen med defekt gjær. Anonymous poster hash: 61de4...721 1
Frk. Belle Skrevet 9. september 2013 #6 Skrevet 9. september 2013 Jeg bruker fersk gjær til kaldheving og da bruke jeg veldig lite. Resutlatet er at jeg alltid ender opp med gjær som er utgått på dato i kjøleskapet.. Overraskende liten forskjel på helt fersk og "ugtått". 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå