AnonymBruker Skrevet 16. august 2013 #1 Skrevet 16. august 2013 Jeg skal søke på en stilling i et selskap hvor jeg har søkt før. Jeg har derfor lagt inn all info, CV etc tidligere (på nyåret). Nå er brukeren min plutselig slettet, uvisst hvorfor. Jeg ser at nå er det mulig å søke på stillingen "with LinkedIn". Noen som vet hvordan det foregår? Når jeg trykker på knappen kommer LI-profilen min opp, og jeg får beskjed om å trykke continue slik at profilen min blir levert arbeidsgiver. Men hva skjer så? Jeg vil ikke gå videre før jeg vet hvordan hele prosessen fungerer - legger man ved et søknadsbrev, må man likevel registrere vanlig CV etc? Jeg har en kjedelig LI-profil, kun med vanlig CV liggende ute (er student, så har få connections, recommendations etc). Anonymous poster hash: 5ae78...8eb
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå