Gå til innhold

Kattesøstre har blitt uvenner


Kayli

Anbefalte innlegg

Har to hunkatter på 11 mnd. Da de var 6 mnd ble de kastrert. Den ene ble inngrepet mislykket på, dvs hun kom i løpetid flere ganger. Etter råd fra dyrlegen er hun satt på p-piller en periode, men planen er at inngrepet skal gjøres på nytt med tiden.

De to kattene har alltid vært venner og lekt sammen. Etter at vi kom hjem fra ferie, har noe forandret seg. Den katten som går på p-piller, har blitt aggressiv overfor den andre. Hun freser og hogger etter henne. Problemet er størst når de er inne.

Da vi var på ferie hadde kattene selvsagt tilsyn hver dag. Da vi kom hjem, viste det seg at den sinte hadde vært borte et par dager. Hun kom hjem uten magnet i halsbåndet, og har sikkert opplevd å ikke komme seg inn gjennom kattedøren de dagene hun var borte.

Spørsmålene er: hvorfor er hun plutselig så sinna? Er det hormonene som spiller inn? Er det usikkerhet fordi hun ikke kom seg inn? Og viktigst av alt: kommer det til å gå seg til? Vi har nå vært hjemme i en uke uten tegn til bedring.....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest HappyWaffle

katter glemmer ikke hverandre etter et par dager. men tipper at hun har litt hormoner i seg å vil fjerne det hun nå ser på som en rival

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

Annonse

Jeg tipper det er hormonene som spiller inn en del her. Så lenge hun kun er på p-piller så har hun jo fremdeles løpetid. Som en over nevnte: Det kan også være hun er gravid. Èn dag uten piller er i teorien nok, og her har du to.. Det er vel på høy tid å gjøre inngrepet på nytt nå? Jeg råder deg til å ta henne til veterinæren snarest, så får hun fjernet event. fostere med det samme! Det er ikke bombesikkert at det løser konflikten som har oppstått mellom de to, men en må jo begynne i en ende, og etter min mening er dette den rette enden.



Anonymous poster hash: cebb2...da3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skal kontakte veterinæren igjen ganske fort, ja. Drektig er det ingenting som tyder på at hun er. Hun har fått pillen sin på fast dag i uka hele tiden.

Endret av Kayli
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...