Gå til innhold

Rare retter man lager kun til seg selv


Anbefalte innlegg

Skrevet

Kan fort varme opp en halv boks med bønner og spise helt for seg selv og så spiser jeg mye tortillalefser med rømme, tacosaus, ost og løk.

  • Liker 1
Gjest Galactica
Skrevet

Makaroni med masse smør og Tony Chachere's Original Creole Seasoning. Namnamnam! Tror jeg må lage det til lunsj nå...

Skrevet

Liker også røstipoteter - og spiser kun det til et måltid.

Ellers er stekt kålrabi med løk en slager her.

  • Liker 1
Skrevet (endret)

* Erter rett fra boksen, uten å varme dem.

* Mais rett fra boksen

* Makaroni og kjøttdeig, stekt i ovn med ost på toppen

* Potetmos med nachochips, ketchup og røkte kjøttpølser i biter med ost på toppen, stekt i ovn.

Mvh Yvonne :heiajente:

Endret av Yvonne
Gjest Solsmil
Skrevet

pasta med ketchup og ost :biggrin: det er sjelden jeg gidder å lage noe hvis jeg skal spise bare meg, så det blir enkelt

Skrevet

Jeg er veldig glad i nudler men kun om de har kokt så lenge at alt vannet er borte. Skal jeg lage nudler til andre i tillegg må jeg jo finne på en annen måte å gjøre dette på :P da jeg gikk på fhs hadde vi bare en mikro til disposisjon i lunsjen og det var jo litt krise når jeg ville ha nudler... Men skål med vann, nudler, inn i mikroen, røre, inn i mikroen, røre, litt mer vann osv osv... Kunne fint holde på i 10 minutter tilsammen :P

Skrevet

Tortelini med smeltet smør salt, pepper og salvie.

Skrevet

Før pleide jeg å klemme en god del dressing oppi maisboksen og spise rett fra. Nå koker jeg macaroni og hiver en stor klatt med smør oppi, sånn at det omtrent blir en saus. Har også blandet macaroni og potetmos, som faktisk er sykt godt! Skjønner ikke hvorfor det ikke er mer vanlig, jeg :sjenert:

  • Liker 3
Skrevet

Nå har jeg akkurat spist en stor skål havregrøt laget på vann, toppet med små biter chorizo :jepp:

  • Liker 1
Skrevet

Lompe med sprøløk og ketchup. Altså uten pølse. Må ha såpass mye løk at det blir på str med en pølse.

(Likte aldri pølser som barn, så dette var fast i alle barnebursdager, skiturer osv..)

  • Liker 5
AnonymBruker
Skrevet

En hel bolle med krem, dynket i sjokoladesaus :D



Anonymous poster hash: 5e4bd...b6c
  • Liker 2
Skrevet

Kakedeig :rodmer: såå mye bedre enn selve kaka!

  • Liker 10
Gjest Carousel
Skrevet

Tortelini med smeltet smør salt, pepper og salvie.

Det kunne jeg ha funnet på å lage til lørdagsmiddag her hjemme. Det er jo en italiensk klassiker - hvertfall om du bytter ut tortellini med gnocchi :)

  • Liker 1
Gjest Carousel
Skrevet

Kakedeig :rodmer: såå mye bedre enn selve kaka!

Noen ganger kjøper jeg brownie-miksen fra Toro, og steker bare halve kaka. Spiser resten av røra. Himmelsk!

Sorry for dobbelpost!

  • Liker 2
Gjest Cevita
Skrevet

melkeboller!

En tykk røre av egg, sukker, mel og litt melk som man lager små boller av og koker i melk... med kanel og sukker på :) namnam!

  • Liker 3
Skrevet

Ris og bernaisesaus

Fetaost (rett fra galsset)

  • Liker 1
Skrevet

melkeboller!

En tykk røre av egg, sukker, mel og litt melk som man lager små boller av og koker i melk... med kanel og sukker på :) namnam!

bedre kjent som "klæppsuppa" ! :fnise:

  • Liker 6
Gjest vilma2000
Skrevet

Nudler som er kokt litt for kort dynket i rømme og grillkrydder. Allergisk mot hvete så det gjør uendelig vondt etterpå, men noen ganger det bare sååå verdt det! (Levde på dette i 7.klasse som førte til at jeg ble en smule lubben. Godt jeg strakk meg sånn 20cm sommeren før ungdomsskolen!!!)

Skrevet

Koker spaghetti og har på maaaasse bremykt. Så topper jeg herligheten med gastromat. Mmmmmmmm..

Skrevet

Jeg lager noe skikkelig rart:

Posjerte egg i yoghurtsaus med raspa fetaost på.

Det beste jeg vet!

Høres bra ut, faktisk.

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...