AnonymBruker Skrevet 7. august 2013 #1 Skrevet 7. august 2013 Hvis jeg skal kose meg skikkelig steker jeg kjøttdeig litt for lenge så det nesten blir tørt og svidd, strør på med masse krydder og NYTER hver bit med ikke noe annet tilbehør enn kjøttdeigen selv. Anonymous poster hash: d6744...88e 8
AnonymBruker Skrevet 7. august 2013 #2 Skrevet 7. august 2013 Det er det problemet de fleste kjøttdeigstekere har. Det står at kjøttdeigen skal brunes, men de tolker det som at den skal skifte farge fra rosa til grå. Grå kjøttdeig er EKKELT! Den må bli skikkelig brun, og da smaker den digg! Anonymous poster hash: 86f15...f54 20
Gjest Arch Skrevet 7. august 2013 #3 Skrevet 7. august 2013 Kokt makaroni med smeltet ost! Det savner jeg. Glutenfi makaroni smaker dessverre ikke det samme. 5
Pimp Skrevet 7. august 2013 #5 Skrevet 7. august 2013 Jeg lager noe skikkelig rart: Posjerte egg i yoghurtsaus med raspa fetaost på. Det beste jeg vet! 1
AnonymBruker Skrevet 7. august 2013 #6 Skrevet 7. august 2013 Det er det problemet de fleste kjøttdeigstekere har. Det står at kjøttdeigen skal brunes, men de tolker det som at den skal skifte farge fra rosa til grå. Grå kjøttdeig er EKKELT! Den må bli skikkelig brun, og da smaker den digg! Anonymous poster hash: 86f15...f54 Enig! Noen ganger går jeg heller for veggis-taco om fyr'n har vært gjerrig på steketia.Anonymous poster hash: d6744...88e
missdior Skrevet 7. august 2013 #7 Skrevet 7. august 2013 steker kjøttdeigen knusktørr og gafler i meg med masse rømme! eller lager meg hvitløksbrød med masse ost og skinke på i ovnen. mmmm... 1
ZebraTiger Skrevet 7. august 2013 #8 Skrevet 7. august 2013 Steker Røstipoterer, og de siste 5 min steker jeg de med en god klump ost på. Kun det. MMmm Eller så liker jeg spaghetti, men syns det er kjedelig å lage saus bare til meg selv, så når spaghettien er ferig kokt og jeg har den i skåle legger jeg en stor klump Kremost med uter i midten slik at den smelter litt 1
FantasDick Skrevet 7. august 2013 #11 Skrevet 7. august 2013 Kokt spaghetti med litt stekt røkt kjøttpølse blandet med tomatpure, ketchup og piffi-krydder! Det er så trashy mat at jeg såvidt har turt å introdusere det til samboeren etter 2 år sammen. 28
AmandaVI Skrevet 7. august 2013 #12 Skrevet 7. august 2013 Kjøper sånn ferdig First Price grillkylling og deler den i to, og har en halvdel i ovnen med tre-fire osteskiver på. Steker kyllingen på 200 grader til osten er gyllen, og spiser den med mais og masse tacosaus. Dritgodt! 1
AnonymBruker Skrevet 7. august 2013 #13 Skrevet 7. august 2013 Makaroni med smør og salt!Anonymous poster hash: 66b82...8af 8
Alja Skrevet 7. august 2013 #14 Skrevet 7. august 2013 Mauler kjøttdeig dynket i masse mais. Åh, det er så DEILIG. 5
AnonymBruker Skrevet 7. august 2013 #15 Skrevet 7. august 2013 Pasta med ketchup og ost! Og en blanding av kjøttdeig, mais, bønner og ris:p Anonymous poster hash: e47f8...c35 2
Tibbie Skrevet 7. august 2013 #16 Skrevet 7. august 2013 Før jeg ble vegetarianer spiste jeg mye svidd bacon... Det var godt, det. Ellers er jeg veldig, veldig glad i slagnet cheesedoodles. Åpner posen gjerne en dag i forveien 7
Gjest Galactica Skrevet 7. august 2013 #17 Skrevet 7. august 2013 Før jeg ble vegetarianer spiste jeg mye svidd bacon... Det var godt, det. Ellers er jeg veldig, veldig glad i slagnet cheesedoodles. Åpner posen gjerne en dag i forveien Jeg har akkurat satt til livs en halv pose slagnet CD.... 1
AnonymBruker Skrevet 7. august 2013 #18 Skrevet 7. august 2013 Før jeg ble vegetarianer spiste jeg mye svidd bacon... Det var godt, det. Ellers er jeg veldig, veldig glad i slagnet cheesedoodles. Åpner posen gjerne en dag i forveien Cheesdoodles! Spises best med gaffel! Anonymous poster hash: 39c59...05b 13
AnonymBruker Skrevet 7. august 2013 #19 Skrevet 7. august 2013 Jeg kutter STORE terninger med ost (3x3cm) og steker de i pannen til osten blir "stiv" og seig... (Kan også gjøre det samme i microbølgeovn). Man kan ikke bruke vanlig gulost til dette, man må bruke en ost som ikke flyter for mye utover når den smelter, men som heller "stivner", slik som cheddar/mimolette ost... Jeg bruker en halvmyk ostetype som ikke fins i Norge (jeg bor ikke i Norge), men norsk "Taffelost tomat" fra Tine fungerer også til dette... Kan spises med krydder, f.eks kyllingkrydder. Bedre enn ostepop!! Noen som har lignende oste-tips...? Anonymous poster hash: 821d3...d64 4
Flekk Skrevet 7. august 2013 #20 Skrevet 7. august 2013 Jeg dynker maten min i rømme/kesam når jeg er alene hjemme. Elsker det på bakt potet og pizza! Jeg tør ikke ta rømme på hele pizzaen slik at det drypper over alt, om jeg spiser med folk 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå