Gå til innhold

Rare retter man lager kun til seg selv


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Hvis jeg skal kose meg skikkelig steker jeg kjøttdeig litt for lenge så det nesten blir tørt og svidd, strør på med masse krydder og NYTER hver bit med ikke noe annet tilbehør enn kjøttdeigen selv.

Anonymous poster hash: d6744...88e

  • Liker 8
AnonymBruker
Skrevet

Det er det problemet de fleste kjøttdeigstekere har. Det står at kjøttdeigen skal brunes, men de tolker det som at den skal skifte farge fra rosa til grå. Grå kjøttdeig er EKKELT! Den må bli skikkelig brun, og da smaker den digg!



Anonymous poster hash: 86f15...f54
  • Liker 20
Skrevet

Kokt makaroni med smeltet ost! Det savner jeg. Glutenfi makaroni smaker dessverre ikke det samme.

  • Liker 5
Gjest gjest17
Skrevet

Hjemmelaget spaghetti carbonara.

  • Liker 1
Skrevet

Jeg lager noe skikkelig rart:

Posjerte egg i yoghurtsaus med raspa fetaost på.

Det beste jeg vet!

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Det er det problemet de fleste kjøttdeigstekere har. Det står at kjøttdeigen skal brunes, men de tolker det som at den skal skifte farge fra rosa til grå. Grå kjøttdeig er EKKELT! Den må bli skikkelig brun, og da smaker den digg!

Anonymous poster hash: 86f15...f54

Enig! Noen ganger går jeg heller for veggis-taco om fyr'n har vært gjerrig på steketia.

Anonymous poster hash: d6744...88e

Skrevet

steker kjøttdeigen knusktørr og gafler i meg med masse rømme! eller lager meg hvitløksbrød med masse ost og skinke på i ovnen. mmmm...

  • Liker 1
Skrevet

Steker Røstipoterer, og de siste 5 min steker jeg de med en god klump ost på. Kun det. MMmm

Eller så liker jeg spaghetti, men syns det er kjedelig å lage saus bare til meg selv, så når spaghettien er ferig kokt og jeg har den i skåle legger jeg en stor klump Kremost med uter i midten slik at den smelter litt :icon_lol:

  • Liker 1
Skrevet (endret)

.

Endret av Citha
Skrevet

Brokkoli og bernaisesaus, namnam!

  • Liker 2
Skrevet

Kokt spaghetti med litt stekt røkt kjøttpølse blandet med tomatpure, ketchup og piffi-krydder!

Det er så trashy mat at jeg såvidt har turt å introdusere det til samboeren etter 2 år sammen. :ler:

  • Liker 28
Skrevet

Kjøper sånn ferdig First Price grillkylling og deler den i to, og har en halvdel i ovnen med tre-fire osteskiver på. Steker kyllingen på 200 grader til osten er gyllen, og spiser den med mais og masse tacosaus.

Dritgodt!

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Makaroni med smør og salt!

Anonymous poster hash: 66b82...8af

  • Liker 8
Skrevet

Mauler kjøttdeig dynket i masse mais. Åh, det er så DEILIG.

  • Liker 5
AnonymBruker
Skrevet

Pasta med ketchup og ost!

Og en blanding av kjøttdeig, mais, bønner og ris:p



Anonymous poster hash: e47f8...c35
  • Liker 2
Annonse
Skrevet

Før jeg ble vegetarianer spiste jeg mye svidd bacon... Det var godt, det.

Ellers er jeg veldig, veldig glad i slagnet cheesedoodles. Åpner posen gjerne en dag i forveien :)

  • Liker 7
Gjest Galactica
Skrevet

Før jeg ble vegetarianer spiste jeg mye svidd bacon... Det var godt, det.

Ellers er jeg veldig, veldig glad i slagnet cheesedoodles. Åpner posen gjerne en dag i forveien :)

Jeg har akkurat satt til livs en halv pose slagnet CD.... :flau:

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Før jeg ble vegetarianer spiste jeg mye svidd bacon... Det var godt, det.

Ellers er jeg veldig, veldig glad i slagnet cheesedoodles. Åpner posen gjerne en dag i forveien :)

Cheesdoodles! :danse: Spises best med gaffel! :fnise:

Anonymous poster hash: 39c59...05b

  • Liker 13
AnonymBruker
Skrevet

Jeg kutter STORE terninger med ost (3x3cm) og steker de i pannen til osten blir "stiv" og seig... (Kan også gjøre det samme i microbølgeovn).

Man kan ikke bruke vanlig gulost til dette, man må bruke en ost som ikke flyter for mye utover når den smelter, men som heller "stivner", slik som cheddar/mimolette ost...

Jeg bruker en halvmyk ostetype som ikke fins i Norge (jeg bor ikke i Norge), men norsk "Taffelost tomat" fra Tine fungerer også til dette... Kan spises med krydder, f.eks kyllingkrydder. Bedre enn ostepop!! :fnise:

Noen som har lignende oste-tips...?



Anonymous poster hash: 821d3...d64
  • Liker 4
Skrevet

Jeg dynker maten min i rømme/kesam når jeg er alene hjemme. Elsker det på bakt potet og pizza! Jeg tør ikke ta rømme på hele pizzaen slik at det drypper over alt, om jeg spiser med folk :sexy:

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...