AnonymBruker Skrevet 16. juli 2013 #1 Skrevet 16. juli 2013 Noen som vet hva det er? Leste et kart over norske og amerikanske stykningsdeler, men jeg fikk ikke et klart svar. Regner med at jeg må til en slakter for å få stykket, men da er det greit å vite hva jeg skal spørre etter. Anonymous poster hash: 6a7c3...c3a
-hild Skrevet 16. juli 2013 #2 Skrevet 16. juli 2013 Oksen blir ikke stykket opp på samme måte her som i statene, men så vidt jeg kan skjønne er flank steak en mellomting mellom bi bringe og slagside. Vi prøvde å få tak i brisket for en stund siden, det var ikke enkelt. Vi ringte rundt til slakterene i nærheten, og ingen av dem visste hvilket stykke vi var på jakt etter, så vi ga vi rett og slett opp. Ikke lett å få tak i noe utenom det vanlige. (Og her snakker vi om kjøttstykker som stort sett brukes til kjøttdeig og pølser.. )
AnonymBruker Skrevet 16. juli 2013 #3 Skrevet 16. juli 2013 Nei, det var vanskelig å finne ut av. Jeg er jo ikke sikker på om det er noe norsk navn på noen av disse stykkene som ikke er mør biff. Anonymous poster hash: 6a7c3...c3a
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå