Gå til innhold

Skirt steak på norsk?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Noen som vet hva det er? Leste et kart over norske og amerikanske stykningsdeler, men jeg fikk ikke et klart svar. Regner med at jeg må til en slakter for å få stykket, men da er det greit å vite hva jeg skal spørre etter. :)

Anonymous poster hash: 6a7c3...c3a

Skrevet

Oksen blir ikke stykket opp på samme måte her som i statene, men så vidt jeg kan skjønne er flank steak en mellomting mellom bi bringe og slagside.

Vi prøvde å få tak i brisket for en stund siden, det var ikke enkelt. Vi ringte rundt til slakterene i nærheten, og ingen av dem visste hvilket stykke vi var på jakt etter, så vi ga vi rett og slett opp. Ikke lett å få tak i noe utenom det vanlige. (Og her snakker vi om kjøttstykker som stort sett brukes til kjøttdeig og pølser.. )

AnonymBruker
Skrevet

Nei, det var vanskelig å finne ut av. Jeg er jo ikke sikker på om det er noe norsk navn på noen av disse stykkene som ikke er mør biff.



Anonymous poster hash: 6a7c3...c3a

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...