Gå til innhold

Hvor handler menn klær i Bergen?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

... kanskje det er litt rart å spørre om dette på KVINNEguiden, men jeg er glad i dette forumet og bruker det til det meste annet. Veldig mange fornuftige kvinner og menn her :)

Jeg er en gutt/mann som nå har begynt å komme opp i 20-årene, og tenker på å få en litt mer voksen garderobe. Føler at alt jeg har er barnslig og billig (ikke at det er noe galt å handle i "billige" butikker og å kjøpe ting på salg, men føler at jeg nå kan ta meg råd til å kjøpe litt andre ting).

Jeg lurer på hva som er typiske mannebutikker her i Bergen-området. Med "mann" mener jeg ikke at jeg vil se ut som en gamling, men jeg vil gjerne føle meg litt mer voksen enn jeg gjorde i tenårene. Jeg har ikke noen spesiell stil: Jeg ønsker å se noenlunde ordentlig ut uten å se kjedelig ut. Kan godt skille meg ut, men ikke ekstremt. Jeg er ganske innadvendt som person, så jeg vil ikke kle "utadvendte" antrekk. Hvis det er noen som skjønner hvor jeg vil hen...

Vet at jeg høres helt håpløs ut. Jeg er forsåvidt helt håpløs - jeg får nesten angst når jeg kommer inn på et handlesenter og det er tusen butikker å velge mellom! Noen som kan gi meg en pekepinn på hvor jeg kan starte, hvilke butikker dere assosierer med det jeg beskrev over (eller bare hvilke herrebutikker dere liker i det hele tatt)? Innspill er velkomne fra begge kjønn!



Anonymous poster hash: 6a05d...72d
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hva er prissjiktet?

PS, ikke gå på shoppesenter i Bergen, der har du bare kjedelige kjedebutikker med dårlig kvalitet. Hvis du er villig til å betale litt, ikke 5000 for en genser, men 1500 kr for en genser

Da kan du gå til

- Retro - http://retro.no/butikker/retro-bergen

- Lot33 - http://lot333.wordpress.com/

Hvis du går i Østre Skostredet finner du en del klesbutikker, litt av hvert der, til litt stivere pris. Vil si at Vincci er den "dyreste" i butikken i byn, der tør jeg nesten ikke å gå inn grunnet sure ansatte.

Billigere klær finner du på Weekday og HM, samt Dressmann hvis du synes det er helt OK. :ninja:

Hold deg unna Moods of Norway og lignende logoflash med null kvalitet.



Anonymous poster hash: e1c0e...cbc
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skostredet, ble usikker nå, kanskje det bare heter Skostredet. Samme det, i byen kalles gaten for Hipstergaten med stor H. :-D Ikke nødvendigvis negativt.



Anonymous poster hash: e1c0e...cbc
Lenke til kommentar
Del på andre sider

De har også Pepper! Der har de en del manneklær http://pepper-bergen.blogspot.no/

Filippa K i samme handlegate https://www.facebook.com/pages/Filippa-K-Bergen/143297929048685 (fant bare fb-side ... kjipt om du ikke har fb! de har tydeligvis lagt opp til at "alle" har fb-konto)



Anonymous poster hash: e1c0e...cbc
Lenke til kommentar
Del på andre sider

TS, jeg vet ikke hva slags klær du er ute etter, om det er Carlingsstil, surfestil, avslappet preppystil eller plain hipsterstil.



Anonymous poster hash: e1c0e...cbc
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...