AnonymBruker Skrevet 12. juni 2013 #1 Skrevet 12. juni 2013 Jeg er venn med en på Facebook. De siste ukene har det vært aktivitet på veggen hans - blitt lagt ut bilder av ham, skrevet på veggen osv. Når jeg går inn på veggen hans nå får jeg ikke opp noe nytt etter en viss dato (ca. 2 måneder tilbake). Har vedkommende slettet informasjon bare for meg eller alle? Og, er det mulig å skjule informasjonen etter en viss dato bare for meg? Anonymous poster hash: 9593d...a98
milco Skrevet 12. juni 2013 #2 Skrevet 12. juni 2013 Hmmm.. Jeg vet iallefall at når man legger ut ting kan man velge hvem av sine venner som kan se det. Men du så disse innleggene hans når han la de ut?
AnonymBruker Skrevet 14. juni 2013 #3 Skrevet 14. juni 2013 Jeg har huket av for et alternativ som gjør at eldre innlegg på veggen min ikke blir synlige. Hva FB mener med eldre vet jeg ikke. I tillegg så lar jeg ting bare stå en stund før jeg sletter det eller setter det sånn at det kun er synlig for meg. Anonymous poster hash: aad48...f88
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå